Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2.PL, Pomocy!

KamilMGx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie wszystkich. Otóz gram na PL'u, nie gram na żadnych cheatach, nie mam ani jednego na kompie a HS, ciagle wyskakuje mi z komunikatem Detect_Macro i cos tam lub Delete_Macro, juz dokladnie nie pamietam. Przeinstalowalem metka i jakis czas chodzil normalnie jednak pozniej znowu to. Co mam zrobic? Gra mi sie wylacza a dzis event? ;c Bardzo prosze o pomoc, bede dawal te +. Serdecznie pozdrawiam i licze na szybka odpowiedz.

Bywalec
Opublikowano

Masz TeamSpeak'a3? Jeżeli tak, to spróbuj go odinstalować i wtedy odpalaj Metin'a.

Ew. wyłącz zaporę/antywirus'a.

Opublikowano

Mam TS'a, wlasnie podejrzewalem go o to, bo gdy nie byl wlaczony bylo chwilowo ok, jednak czasami sie wylaczalo, odinstaluje i zaraz dam znac;p

Edit.: Usunalem TS'a, wylaczylem zapore ( anty vira nie mam ) i dalej to samo ;c Dodam, ze zamyka sie okno tylko mojej glownej postaci, a buff jak stoi tak stoi. Moze ma to cos wspolnego z tym, ze kiedys cheatowalem?

Bywalec
Opublikowano

Edit.: Usunalem TS'a, wylaczylem zapore ( anty vira nie mam ) i dalej to samo ;c Dodam, ze zamyka sie okno tylko mojej glownej postaci, a buff jak stoi tak stoi. Moze ma to cos wspolnego z tym, ze kiedys cheatowalem?

Przeczyść komputer programem CCleaner.

http://www.dobreprogramy.pl/CCleaner,Program,Windows,13061.html

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Przez jakis okres pomagalo, jednak teraz ts'a nie ma, w cleanerze nie ma problemow a sie dalej wylacza. ;c

Opublikowano

Użyj programu z poniższej strony, przeskanuj i usuń wszelki problemy/wątpliwości. Jeśli miałbyś problem z ogarnięciem tego to napisz do mnie na gg (nr podany pod avatarem).

hijackthis.de

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...