Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mega DMG z combo

gignasiak12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam przedstawię a raczej opisze wam jak podczas pvp uzywając combo zadawać wiele więcej dmg niż przeciwnik,a ty samym nie tracić prawie hp.

OCZYWIŚCIE DZIAŁA TO TYLKO NA SERWERACH GDZIE DO WALKI UŻYWA SIĘ COMBO A NIE SAMEGO TS CZY DS+SKILL Z BRONI. (np.Emerald MU)

Zakładamy że jesteśmy na jakimś tam servie...mamy max staty wszystko FO,wchodzimy sobie na Arene żeby "ponawalać" się z graczami.

1. musimy mieć zrobionego questa na combo

2.podczas walki standardowe combo robi się tak cyclone-->twisting slash--->death stab i tak w kółko np cyc mamy pod klawiszem "1",ts pod "2" i ds pod "3" i w czasie walki wciskamy w kółko 1,2,3,1,2,3,1,2,3, i w międzyczasie używamy potek i buffa do hp

3.Jak ustawić skille,w jakiej kolejności je używać i jak się dobrze "potować" ? otóż tak:

podczas walki tak zamiast 1,2,3,1,2,3 używamy następującej kombinacji 1,2,3,2,1,2,3,2 czyli cyclone-->twising slash-->death stab-->twisting slash-->cyclone--->twisting slash--->death stab i tak w kółko dlaczego akurat tak ? jest to tzw bug combo kiedy wyjdzie nam i przeciwnkim nim dostanie zabiera mu 50% hp,pewnie zaraz ktoś powie "zanim to wejdzie to nas zabije" właśnie nie. kiedy używamy takiej kombinacji blokujemy przeciwnika twising slashem nawet jeżeli combo nam nie bd wychodziło to i tak bd zadawali więcej obrażeń niż przciwnik który używa normalnego combo.Oczywiście do tego potrzebne jest szybkie potowanie żeby nie tracić hp jak to zrobić ? podam na swoim przykładzie. Ja swoje skille ustawiam tak 2-cyc,3-ts,4-ds,1-swell a pod q mam potki hp i teraz kiedy wciskam 1 to razem z 1 klikam q potem kiedy klikam 2 to w tym samym czasie q i tak w kółko po prostu razem ze skille wciskamy q żeby się leczyć. mam nadzieje że się w tym połapiecie wielkiej filozofii w tym nie ma szczerze mówiać nigdy nie przegrałem z nikim używając tego combo ja spotkałem się z malą ilością osób ktore to uzywają a naprawdę to pomaga i na pvp stajemy się nie do pokonania :) wiadomo trzeba troche poćwiczyć te kombinacje i szybkie potowanie bo to najważniejsze :)

• 4 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...