Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Prosze o szybką pomoc Battlefield 3 Premium Edition

kuba2133

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wazne . Chcialem sie zwrocic do was , poniewaz Ea ma chyba jakies bugi bo nie da sie skontaktowac z doradca do gry.A wiec chodzi o to ze chcialem zainstalowac sbie gre ,wpisalem kod wszystko ladnie a tu nagle pisze za mam za malo miejsca na dysku c( nawet nie spytal sie gdzie zainstalowac) wyskoczyl ten blad po czym nacisnalem ok , origin sie wylaczyl i nic , wlaczylem jeszcze raz wpisuje kod i pisze ze kod zostal juz wykorzystany, ale gry nie ma na originie w moich grach ani na komputerze a na battlelogu pisze ze mam. Wiec co mam teraz zrobic ,jak ma cie jakies propozycje lub jak ktos tak mial to niech smialo pisze.

Z gory dzieki :-)

Opublikowano

Przeczyść komputer CCleanerem.

Juz udalo mi sie wyslac wiadomosc do nich i zobacze co odpisza a CCleanerem nie musze raczej czyscic poniewaz jakis tydzien temu zainstalowalem win7
Opublikowano

Przeczyść komputer CCleanerem. ( dLA PEWNOŚCI ) BF 3 to gra, która ma swoje wymagania... Chłopie Jeśli nie masz np. kompa takiego, żeby BF 3 chodził na minimalnej grafice to nie masz co tego instalowac....

Hmm. tak jak zrobiles napisz. Zobaczymy co odpiszą . Napisz tu nam co ci odpisali .... jeśli dalej nie będziesz mógł zainstalować ....

Opublikowano

A jak na origin wejdziesz to gra jest ?

Na Originie nie ma

Przeczyść komputer CCleanerem. ( dLA PEWNOŚCI ) BF 3 to gra, która ma swoje wymagania... Chłopie Jeśli nie masz np. kompa takiego, żeby BF 3 chodził na minimalnej grafice to nie masz co tego instalowac....

Hmm. tak jak zrobiles napisz. Zobaczymy co odpiszą . Napisz tu nam co ci odpisali .... jeśli dalej nie będziesz mógł zainstalować ....

jesli chodzi o wymagania sprzetowe to poszloby na srednich albo nawet wysokich , mi sie wydaje ze to byl jakis bug w originie ze poprostu sie wylaczyl , no nic poczekam i zobacze co przysla , podobno odpisuja w ciagu 24h

A jak na origin wejdziesz to gra jest ?

nie na Originie jej nie ma w moich grach
Opublikowano

GRA JUZ DZIAŁA , MOJ BŁAD , PONIEWAŻ W PUDEŁKU SĄ DWA KODY I WPISALEM JESZCZE TEN DRUGI I GRA POJAWILA SIE W ORIGINIE I ZACZELA INSTALOWAC, TAK WIĘ JESTĘ DEBILĘ ;_;

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...