Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.4.6] Rekruracja on na admina !Otwarcie serwera 12:30 ! Survival + Wojny gildi !

takak5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nowy serwer !!

TYP: Survival+Frakcje

Sloty: 30

IP: spo.owncraft.pl:25878

Zwierzęta: Tak

PvP: Tak

Premium: Nie

Nether: Tak

BialaLista: Nie

Tanie rangi !!!

Więcej info na GG: 40199999 !!!!!!!!

Podania na admina w komentarzach !

Opublikowano

Witam

Chciałbym złożyć podanie na administratora tego serwera jestem szczęśliwy , że mogę spróbować,ponieważ mam już dość długi staż na serwerach,a teraz akurat gdy serwer,którym się opiekowałem padł mogę spróbować czegoś nowego..

Dzięki za uwagę. Myślę że rozpatrzycie moją prośbę

Cześć

RMCF

Opublikowano

Witam.

Jestem Patryk , mam 15 lat , jestem miłą i przyjazną osobą , z minecraftem mam styczność dłuższy czas , jestem ogarnięty i wyrozumiały ,każdą skargę na gracza uważnie rozpatrzam , jestem pomocny.

A dlaczego chciałbym być adminem na waszym serwerze : ponieważ pomagał bym jak tylko by się dało , i dbał bym o bezpieczeństwo na serwerze ,

Dziekuje za rozpatrzenie mojego podania

Nik (gra): Usz47eK

gg : 44283227

Opublikowano

Cześc mam 14 lat nazywam się Jakub jestem koleżeński i miły.Ofiaruje szacunek jeśli jest tak nawzajem :) .Lubie budowac i dbam o bezpieczeństwo graczy.Moje hobby to nie tylko MineCraft,ale też czasami pogram w Battlefield Heroes.Mój nick w grze to filko120 .Dziękuje jeśli przeczytasz i weźmiesz pod uwage ten komentarz .

Narka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...