Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie]Mistrz areny

Sashin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , tak sobie przeglądałem profil mistrza areny i doszedłem do wniosku że mogę go pokonać i to bez większego wysiłku. Pozostaje tylko 1 problem , na arenie jestem na 2.504 miejscu i tu pytanie do was czy jak go pokonam to będę w arenie na 1 miejscu ???

Sashinn_eune_5_5_logo.png

Opublikowano

jeśli zaatakujesz jego z miejsca 2.504 nigdy nie wskoczysz na 1 czyli nie ma takiej opcji musisz pokonać te osoby przed tobą czyli sie przebijać przez cała arene

Opublikowano

to sobie policz ilosc expa ktore ci wpadnie z pojedynkow co 5 miejsc na arenie t sie dowiesz czy dojdziesz czy pierwsze wskoczysz na nastepna arene.

w 4 literach mam plusy i minusy

Opublikowano

Puki co miejsce 1.656 , ale coś wątpie że dojde chociaż do 1000 , gdyż bardzo szybko wbijam lvl.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja Sashinku mam 17 lvl, a od 10 robie lochy zobacz na moje staty:D. teraz czekam aż na 2 mistrze wejdę bo nie chce bić lvl nabije mi mistrz:D aktualnie teraz jestem :

Arena:161

CT:131

powtarzam same lochy wyprawa to jedno wielkie g !

Opublikowano

Ta już widzę że sobie staty zjebałem , ale trudno 200 w arenie. Niestety wbiłem 20 lvl :( . Dostałem nauczkę :) teraz SAME LOCHY...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...