Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Proszę o nie zamykanie tego. Teraz na serio.. MOJA HISTORIA Z NARKOTYKAMI

Schettesune

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

mam 14 lat i sie wstydze tego co sie wydarzyło. Muszę gdzieś się wyżalić. Ok zaczne.

Pierwszy raz byłam na dyskotece. Koleżanka kazała mi wziac jakas tabletke zeby sie bawić lepiej i żygłam po niej. ale potem poznałam chłopaka i on mnie w to wciągnał. leciało po kolei. hassz, hera, itp... koka and the ina... to było straszne

muj chłopak umar [janusz maj zyje] i wtedy skonczylam z tym

Opublikowano

W jaki sposób chcesz pomocy ? Nie rozumiem, no przykro nam z tego co się stało, ale nie jesteśmy w stanie Ci pomóc.

Opublikowano

Coś mi się zdaje że to żart chyba że masz około 13 lat bo sądząc po "muj" to nie wiem czy nadal jesteś pod wpływem tego czy nie

Jeżeli się myle to przepraszam i współczuje

Opublikowano
chyba że masz około 13 lat

Pisała, że ma 14 a co do tego "muj" to jest rano, ja kiedyś napisałem z rana "curka" xDDDDDD

Opublikowano

To ja dziękuje w takim wieku sie w to wplątać i to szczególnie na 1 dyskotece.

Jednak myślę że w tym wieku powinnaś być uświadomiona przynajmniej przez rodzine bądź szkołe że nie należy nigdy brać żadnych tabletek szczególnie na dyskotekach

Opublikowano

Wy w to na serio wierzycie? Marna prowokacja. Jeśli to było naprawdę, to gratulacje, truj się dalej, za rok skończysz trzy metry pod ziemią nie doczekując osiemnastki.

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano
1311638133152.jpg

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Bywalec
Opublikowano

W jaki sposób chcesz pomocy ? Nie rozumiem, no przykro nam z tego co się stało, ale nie jesteśmy w stanie Ci pomóc.

Opublikowano

Troll ? Czy Prawda ?

Jak Prawda to jesteś dno ... za przeproszeniem .

W moich okolicach jest taki chłopak dam ci przykład ;) :

Miał 20 lat , brak pracy mieszkał pod dachem rodziców ;) Wdał się w złe towarzystwo , narkotyki ... Zaczął kraść na nie w domu albo pytać rodziców o kasę ... kiedy jego tata powiedział ,że nie ma to wziął taki góralski toporek i zaczął go dusić dobrze ,że koło domu ich przechodził ktoś z mojej rodziny ... Jego ojciec go wyrzucił . Szwędał się po okolicach i błagam o złotówkę . ! minęło kilka miesięcy Jego rodzice pojechali na wesele kiedy się dowiedział okradł ich wtargnął i własnych rodziców okradł . Przez parę miesięcy szukała go policja ... znaleźli go był w pierdlu . Wypuścili go i przyznał się rodzicom dlaczego kradł ... ! Więzienie zmieniło jego nastawienie przeprosił ich i chodzi teraz co kilka tygodniu na leczenia , ma teraz 25lat bez pracy . Mieszka z rodzicami na ich pieniądzach , bez dziewczyny nie ma nic . Chcesz być taka jak on proszę bardzo . Ma 25lat jeszcze raz mówię , sam ze sobą gada , coś gada sobie pod nosem ... całe życie zrąbane a co będzie jak jego rodzice odejdą ze świata ? Co będzie robić ?

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Widać po tych narkotych ortografia ci zanikła...

Tak to jest jak nie ma rodziców w pobliżu a dzieci robią to co chcą :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...