Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaką gre kupić ?

KrzysieK.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Od pewnego czasu mam trochę kasy chciałem kupic gre ale nie wiem jaką czy BF3 czy Far Cry 3 lub czekać aż wyjdzie GTA 5?

Promuje serwery na mclista skype ak.4772

Opublikowano

Bierz BF3 naprawdę świetna gierka.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

BF3 - ludzie niby jeszcze grają ale teraz same troll'e ,kilka miesięcy temu fajnie się grało teraz kicha - same kidy , wyzywają itp . prowokują ... ci powyżej tak tak dużo osób gra ale czym więcej tym gorzej . Lepiej jak grało mniej bo to byli ludzie kulturalni ...

Far Cry 3 - Wole 2 ;) ale to moja sugestia ;) możecie mnie hejtować proszę .

GTA V - ja bym poczekał , świetnie się zapowiada ;)

AC 3 - Jeżeli lubisz takie gry i chcesz już teraz pograć chwyć za AC3

COD : BO 2 - Black Ops 2 super !

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Admin Cienia
Opublikowano

A nie myślałem nad rozwinięciem osprzętu komputerowego zamiast inwestować w gry? Jak już kupić coś fajnego to fajnie czerpać pełną radość z gry na ULTRA MODE. :)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

A nie myślałem nad rozwinięciem osprzętu komputerowego zamiast inwestować w gry? Jak już kupić coś fajnego to fajnie czerpać pełną radość z gry na ULTRA MODE. :)

Być może masz rację, ale może go nie stać na sprzęt, lub już taki ma, więc teraz chce kupić gre. To też chyba logiczne rozwiązanie, co nie ? ^^

2ufgk6u.png

Opublikowano

Jeśli Bf3 to z premium.. Tak to Far Cry 3, Hitmana, AC 3... Nie powiedziałeś jakiego typu gry lubisz, może też być nfs: most wanted, fifa 13, ets 2 ... Zależy co lubisz...

27722139c3fd37da.png
Opublikowano

FC3 - to jest przyszłość. Tak zajebistej gry nie było od czasów Skryima

Nie obrażaj Skyrim'a. Bierz Far Cry 3, bo to zdecydowanie gra roku. Zajebiste animacja, fabuła, grafika i wiele więcej. Tylko brać i grać.

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

Dawno nie grałem w tak dobrą gre jak Far Cry 3, ktoś napisał że woli FC2, popieram, ale przy grach które teraz wychodzą, to FC3 niszczy dupe i urywa jaja.

BF3 - fabuła na 5h grania (łotafak... ) jedyny ratunek to multi, bo co-op też nie długi)

FC3 - ponad 20H singla, Co-Op też troszke zajmuje no i multi które także jest świetne.

Nie czekaj na GTA V, bo troche poczekasz + brak premiery na PC...

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

ehh

MikeCandys

czy ja chce kupić gulid wars ?

Powiem tak D&G ja mam dobry sprzęt nie chce nic dokupywać ostatnio kupiłem tylko kart graficzną 2 gb i jest dobrze

wróciłem właśnie od wuja i dał mi 100 zl i udało mi sie nazbierać dość kasy by kupić i BF3 oraz Far Cry 3

Pozdrawiam i wesołych świąt.

Temat można zamknąć

A i jeszcze jakie gry mam to :

ETS2

nfs most wanted

fife 12

Promuje serwery na mclista skype ak.4772

Opublikowano

ehh

MikeCandys

czy ja chce kupić gulid wars ?

Powiem tak D&G ja mam dobry sprzęt nie chce nic dokupywać ostatnio kupiłem tylko kart graficzną 2 gb i jest dobrze

wróciłem właśnie od wuja i dał mi 100 zl i udało mi sie nazbierać dość kasy by kupić i BF3 oraz Far Cry 3

Pozdrawiam i wesołych świąt.

Temat można zamknąć

A i jeszcze jakie gry mam to :

ETS2

nfs most wanted

fife 12

Oj sory ;D

Dokładnie tematu nie przeczytałem moja wina ^^

FC3 bierz ;D

logo1.png
Opublikowano

BF3

Fringe

Metin2.PL TORTUGA 

BODY 54lv SKILE -  ON 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...