Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuje programu

SirVander

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

(chodzi mi o coś typu wirtualnej klawiatury tzn. programu który będzie powtarza numery 1212)

Poszukuje programu który działa na grze cabal online

Oto programy ktore niedzialają (wywala error ze niemoże działać w tym środowisku ;p)

-Tasker

-Key Presser Version 2.0

Jeżeli ktoś posiada inny program tego typu to będę bardzo wdzięczny o jego podanie.

Z góry thx

Opublikowano

Wójek google czeka ;] a co do tematu to to so jedyne programy. U mnie wszystko good dziala

Kilka słów o mnie...

Lubie wr, tibie no i oczywiście ots (jak chcecie moge wam go pomóc zrobić lub dodać kilka skryptów)

Słucham najczęściej rapu lub techno (2pac itp...)

Uczę się C++.

Moje średnia w SQL: z czerwonym paskiem

PROSZE PRZED ZBANOWANIEM MNIE POMYŚL. JUŻ MAM 80% ;/... Może zostaniemy qmplami ;p... Czy ja wam coś złego robię?@?

Postaram się nie offtopicować i nie spamować.POPRAWIĘ SIĘ.TYLKO PROSZE NIE BANUJ MNIE

GG-1615739 (czesto niewidoczny) x-fire-Lukasz112 (kiedy ja ostatnio byłem na x-fire?? xD)

klmn250624067twq0.th.gif

Opublikowano
Wójek google czeka ;] a co do tematu to to so jedyne programy. U mnie wszystko good dziala

Niestety Tasker wywala error ze niemozna nagrac macra na tym ekranie :/

A Key Presser sie po prostu wylancza jak klikam na grę:/ jezeli to sa jedyne programy do ,,Wirtualnej Klawiatury"to temat do close

Opublikowano
Jeśli chcecie w100% działający bot+hack do cabala EURO to mogę wam wysłac,ale oczekuję na coś w zamian!!!;)

masz hacka?? to sie podziel z innymi a nie... Czysty spaaam

9Dragons Veteran Player <--- DB8 WT Hybrid

Jeśli masz jakieś pytania na Temat 9Dragons zapraszam do działu 9D lub Napisz PM, na pewno odpowiem. :)

• Dodaj nową pozycję...