Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] VPS do Qbota

Gość Whiter92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak wykupujesz z linuksem to nie możesz stawiać na to windy, musisz wykupić bez systemu, z możliwością instalacji z iso

reklama

Opublikowano

jak wykupujesz z linuksem to nie możesz stawiać na to windy, musisz wykupić bez systemu, z możliwością instalacji z iso

No tak, ale bardziej opłaca się kupić z windą niż bawić się w wgrywanie iso..

Opublikowano

Co do waszej dyskusji, to nie byłbym tego pewien, że nie można windy postawić na linux JEDNAK trochę może maszyna zamulić

Jest takie coś jak VirtualBox pobierasz winde instalujesz virtualem i za jego pomocą bocisz dalej

Ale już lepiej kupić VPS z windą, bo u mnie 4gb ram 2,2GHZ procek windows w linuxie muli. A tam najtańszy to 512ram 1ghz procek.

Opublikowano

Co do waszej dyskusji, to nie byłbym tego pewien, że nie można windy postawić na linux JEDNAK trochę może maszyna zamulić

Jest takie coś jak VirtualBox pobierasz winde instalujesz virtualem i za jego pomocą bocisz dalej

Ale już lepiej kupić VPS z windą, bo u mnie 4gb ram 2,2GHZ procek windows w linuxie muli. A tam najtańszy to 512ram 1ghz procek.

Ja miałem 512 mb RAM'u i 1,5 GHz procek. Powiem tak.. muliło ale dawało radę.

Spokojnie się bociło :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...