Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] fajnego priva 4story

BlackJa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam slyszałem o 4story.to czym on się różni od eg?. Na 4story eg nie gram ponieważ ciągle dostaje bana , zdobyłem kase na eq miałem laske sepiry +21 i dostałem bana , a na forum mam bana bo niby hackowalem, mniejsza z tym.

Jeżeli ktośma jakiś fajny prywatny serwer oprocz EG to prosze podać linki oraz informacje o :

ile jest % expa:

jaki jest % drop kasy:

ile % jest na ulepszanie:

Za fajne serwery daje dużo + , więc prosze szybko działac :)

Może ma ktos jakiś serwer testowy gdzie mona miec alleq +24 bez tynkow? , jak ktoś ma to szybciutko dawać linka .

Dziekuje i pozdrawiam :)

Opublikowano

Polecam 4story nexon czyli 4story.to , malo hackow, fajni ludzie . Raty : EXPx 20

5x drop

5x złoto

95lvl mozna wbic jesli jesteś nołlajf w 2 dni . Ja wbiłem w 2 dni :P A tak PS: bana za darmo sie na eg nie dostaje . EG to najwiekszy syf .. kazdy tam praktycznie hackuje, na nexonie tych hackow jest znacznie mniej i gm'y szybko reaguja jak dowiedza sie ze jest ktos , kto hackuje .

Opublikowano

Co do 4story.to + ile mozna miec max iteme i jakie są szanse na ulepszanie bez tynkow?. Szybko się kase zarabia?.

A co do tego 4story VN , mógłbyś dać linka do strony głownej? :)

oraz czy też się szybko kase zarazbia , i jak się ulepsza itemy czy łątwo czy trudno np trzeba miec tynki itd. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...