Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Długość bocenia

diplo9900

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ile godzin dziennie bocić ( bijąc alienki + skrzynki) aby nie być narażonym na bana ?

co ile robić przerwy i jak długie ??

napiszcie też ile Wy bocicie dziennie i jakie macie przerwy ;)

jak coś to ja kbotem

Opublikowano

Mi też, jak boce to 24/7, x-2, alieny same. Brak premek, itd. pokończyły się już dawno.

Opublikowano

Wczesniej robilem duzo przelewów na mhh za 300zl;] . Zdecydowalem sie na kupno bota i bardzo jestem zadowolony , juz 2miesiace go mam i boce caly czas(jesli nie ma atkualizacji) i jeszcze nie dostalem bana;] Zmien mape od czasu do czasu;) boc troche na 1 gali potem przerzuc sie na 2 gale na x-8,x-7 i gicio;)

Opublikowano

hehe 9 godzin i 40 minut lania alienów na 1-3 bez zbierania skrzyń i 13,2mln pd , 20mln kredytów i 33k urki :D

PS: i 8k rangi :P

OMG !! bot mi zezarl 400k x2 bo zapomnial dac mu autokupowanie x1 :( :(

Opublikowano

Mi na x-2 fulką wyciągał po 3,5k bez żadnych premek, podwajaczy itp. @UP Dobrze że ci białki nie zjadło, ja też tak miałem, widzę leci sobie po 6k/h, okazało się że bił białką :D

Opublikowano

no niestety pech ;( trzeba uważać przy zmianie statku czego się nie włożyło ... miałem z 700k a mam 300k :D dobrze że nie zjadło mi 95k zieleni , 63k białej i 10k rsb :D

Opublikowano

PBDO-BOT

Leonek x-3/x-4 full lf4 alieny 24h/7

Aegis palladium 24/7

Zależy jakie mam potrzeby tam bocę =)

Raz na tym, raz na tym.

Opublikowano

PBDO-BOT

AGIS x2/x3/x4 Full bicie alieny + boxy + p.e.t 7-10 h na dzień

AGIS palladium Bocę do puki nie złoże zety ;)

Po złożeniu i zrobieniu zety puszczam go na Alienki 7-10 h i potem znowu do złożenia zety zbiera palladium :).

Macie jakiś problem z czymś piszcie na PW@@ ;) sygnaturka03800x200.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...