Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Im lepsi-tym gorsi

sweetgrove12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, ostatnio zauważyłem coś ciekawego. Otóż mój kolega ma dopiero 19 lvl, a dostaje sporo "honorów". Ma nawet opaskę.

Ja mam 30 lvl, w miarę normalne ELO sęk w tym, że ja w swoich grach nie dostaje "honorów" w ciągu tygodnia zyskałem może 2-3, a to ja przeważnie byłem jednym z najlepszych w teamie. Zero flame, mam pozytywne podejście do gry, lecz ludzie i tak nie dają mi "honorów" Co sądzicie na ten temat?

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Zgadzam się z przedmówcą. Na rankedach zdarzają mi sie wariaty, co mają po 100 skinów, ramki z s2 , najwięcej do gadania, a najmniej skilla, głównie przez tych idiotów trace cenny czas i Elo. Ale co się dziwić , jak na Elo 1000/1200 koleś gra i ciągle spada, to flamu nie brakuje .

U2NyZWF0aW9fX19ldW5lX19fMzA3X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fN19fX25vbmVfX18yMUZGRkZfX19zb2xv.png
Opublikowano

powiem ci, ze nie chce sie im dawac tobie honoru, bo wycarrowales ich przegraną gre . ludzie dawali duzo wtedy, gdy to weszlo . ja tą " opaske " dostałem już chyba 3 czy 4 razy . :) graj jak grasz, to kwestia czasu kiedy dostaniesz . tylko nei dostan bana, bo wtedy to wszystko sie tak jak by resetuje ;]

VeyPl.png

Jeśli pomogłem, daj tego like

Opublikowano

Na west sypią aż milo co gre, od kiedy na east poszedłem nikt nie daje. A jak już to gdy sfeedowałeś.

Za to tutaj sporo dostaję TeamWork, już ponad 80 mam i jak dobrze gram to faktycznie dają ludzie :)

Opublikowano

Teraz juz chybs nikt nie pamieta aby to dawac. Faktycznie jak wygrasz to nikt za cholere ci nie da no moze twoj team da ci teamwork. A jak bedziesz mowil tym ludzia co maja robic i darl na nich ryja co poskutkuje wygrana to cie jeszcze zreportuja....

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Gość ArronBaDo
Opublikowano

Teraz juz chybs nikt nie pamieta aby to dawac. Faktycznie jak wygrasz to nikt za cholere ci nie da no moze twoj team da ci teamwork. A jak bedziesz mowil tym ludzia co maja robic i darl na nich ryja co poskutkuje wygrana to cie jeszcze zreportuja....

Ja też już tego nie daje, bo uważam, że ten cały system honorów jest popierdolony.

Po co to wprowadzili w ogóle ? Nie dość, że jest to pobugowany system (w jeden dzien moge 2 razy stracic honorable i go odzyskć, choć gram 2-3 mecze w dzien) to nic ciekawego nie wnosi, miało to sprawić, że nie będzie wyzywania itp. a co ? a gówno, dalej jest flame, wszyscy się nienawidzą i jest chujowo, nikt jakoś specjalnie nie walczy o te honorny, chyba, że na początku. Tak, na początku każdy pisał pls honor me, a teraz już nikt, bo albo wszyscy mają to w dupie, albo się boją

Opublikowano

mi osobiscie nie chce sie rozdawac honorow, wole wejsc do kolejki i zagrac nowa gre

a honorable stracilem juz 3 razy

xxxxxxx

Opublikowano

Siemka, ostatnio zauważyłem coś ciekawego. Otóż mój kolega ma dopiero 19 lvl, a dostaje sporo "honorów". Ma nawet opaskę.

Ja mam 30 lvl, w miarę normalne ELO sęk w tym, że ja w swoich grach nie dostaje "honorów" w ciągu tygodnia zyskałem może 2-3, a to ja przeważnie byłem jednym z najlepszych w teamie. Zero flame, mam pozytywne podejście do gry, lecz ludzie i tak nie dają mi "honorów" Co sądzicie na ten temat?

Sądzę, że honor chuja daje. Nikomu nie daję tego gówna, zbędny dodatek do gry.

Opublikowano

Na rankedach to chuja mozna dostać a nie te pkt. nikt tam nic nie daje... Ja dostane 1x na 20 meczy, elo ~1300.

@OFFTOP

Ps: Aż wam dam screena jakie super ogary grają na rankedach na danym elo :D. Ps: w tych meczach mialem 2x quadra (I JUŻ MAM KURWICE)

2xquadra.jpg

Opublikowano

AD Carry jak grasz to trudno wygrać grę jak nie masz ogarniętego supporta który Cie broni.Ja mam dopiero 27 honoru bo ban i reset :D Dostaje tylko jak przypomnę lub coś w tym stylu

Opublikowano

Moim zdaniem to dlatego, że gdy weszły te wstążki, honory itd. to taki super dodatek głosno o nim było słychać, a teraz jak już troche mają to nikt się o nie nie interesuje. Sam kiedyś dostawałem co najmniej 2 a teraz w ogóle :P

Opublikowano

heheszky to ja chyba jako jedyny nawet po przegranym ranku dostaje honorki :3 wg. mnie ten honor jest zbędny tylko mi zaśmieca tablice :D

304191415027212454880.jpeg
Opublikowano

Ja tam po wprowadzeniu tych opasek troche pograłem i dostałem za honorable mimo tego, że mam ponad 2 razy więcej Teamworku (60 honorable, przy 28 dostałem opaskę i 130 teamwork). Po prostu zbędny dodatek do gry. Jakby za taką opaskę można było dostać tak 3k IP to według mnie by było okej (wiem, chciałoby się) .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...