Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co daje pvp w metinie?^^

dudek12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dawajcie bo nadal nie rozkminiam tego po co grac w ta gre procz expienia/biologa/EQ/ ??...

Sa dni kiedy widać to jak na dłoni ..... . Magik , Fokus , Rahim > Paktofonika :)

jebni + jak ci pomogłem . jak nie jebni minus . jezeli minusujesz/plusujesz bez mózgu lepiej odłącz kabel neo ;].

Opublikowano

Pvp to cel tej gry, chodzisz expisz dropisz, zarabiasz kasę, kupujesz nowe eq, jeszcze lepsze, to dzięki pvp stwierdzasz czy masz dobre eq, czy masz lepsze eq. Dzięki pvp stajesz się rozpoznawalny i ta radość z wygranego pojedynku. Bez pvp metek nie miał by sensu. To moje zdanie ;)

"Wyznacz Sobie taki cel, że gdybyś go osiągnął, to zwaliłby Cię z nóg."

The Secret

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

Jak dla mnie, PvP to świetna zabawa, jak masz satysfakcje że pokonałeś jedno z lepszych typów na servie. Jak będziesz, w jakiejś dobrej gildi z ogarniętymi ludzi to zobaczysz, jakie to jest uczucie. <3

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

Zgodnie z Twoim pytaniem -> Expisz, wykonujesz zadania i bIologa, robisz EQ aby potem wlaczyć (pvp) :) PvP to cel gry niektórych graczy.

Opublikowano

Pojedynki tylko ubarwiają tę grę i zachęcają do spędzenia kolejnych godzin nad dopieszczaniem swojej postaci.

Oczywiście nie tylko dla tego gra się w tę grę. Masz tutaj wiele motywów życia a oto przykłady :

-Handlujesz = czyli nie dajesz na sobie zarobić,chcesz zyskać jak najwięcej

-Ulepszasz ,dropisz = czyli podrasowujesz postaci ekwipunek by była coraz bardziej silniejsza

-Zakładasz Gildię = paczka znajomych walcząca z inną i właśnie tu ma sens w pvp. Masz wojnę i tutaj zaczyna się popis umiejętności gry w grupie oraz własnego ekwipunku.

-Wykonujesz wiele misji pracując,przynosząc potrzebny przedmiot odpowiedniemu NPC.

Tego można wymieniać mnóstwo lecz zapewne nie interesuje Cię to ,że dostajesz na 25lv. po wykonaniu misji swojego rumaka i dbasz o jego tzn. zdrowie i możesz go rozwijać na Bojowego Konia oraz Militarnego.

PvP ma sens w metinie i moim zdaniem jest to właśnie najlepsza rzecz jaką można spotkać w tej grze ;)

Nadaje ona chęci rywalizacji.

Pozdrawiam

Opublikowano

Haha jak wyczytałem że stajesz się sławny o mało nie walnąłem głową w blat buiahahah.

1 słowo Satysfakcja. (wbijasz eq i jedziesz nooba za twarzowe ja np zawsze zarzucam tekst żeby gość zaczynał płakać :)

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Bywalec
Opublikowano

Najpierw wbij poziom, zrób ekwipunek, wykonaj misje, czytaj księgi/kamienie duchowe i bierz się za stworzenie swojej własnej gildii.

Poznasz ciekawych ludzi, przy okazji wybijesz się i może zostaniesz popularną osobą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...