Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] QBot - efekty?

Aderth

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, mam pytanie - czy jest jakaś różnica w boceniu URI (samo zbieranie skrzynek na niewidce) na poszczególnych mapach? Powiedzmy 3-2 a inne. Jeżeli tak to proszę o podanie najlepszej z nich.

Level : 11

Statek: Leonek full lf3 (ale to chyba nie ma znaczenia)

Na 3-2 po 4 godzinach mam średnią 2043URI.

Opublikowano

Na ilość zebranej urki z samych boxów największy wpływ ma nie to na jakiej mapie bocisz ale :

1 . Prędkość statku .

2 . Ilość botów na mapie .

3 . Posiadanie peta- autoloter bądź nie

Wmoim przypadku - boxy + alienki na lenku bez FS ok 2000 uri na godzinę nie ważne na jakiej mapie , na tym koncie nie mam jeszcze peta

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

lepiej zbierac paczki razem z biciem alienow ja tak robie i leonek full lf3 mam ok 3-4 tys blizej 4 srednia oczywiscie wsio popodkrecane

Opublikowano

Ja ci polecam x-4 lub x-3 (dla EIC na PL2 lepsze 2-4) i bicie Saimonów :) oraz przy okazji skrzynki. Jak wbijesz 12 lvl możesz przesiąść się na 2-5 (w razie w jakby cb na niej zniszczyli to w bazie się odrodzisz :)). Zależy także od statku - masz bardzo dobry na bocenie boxowe, bo niego prawie w ogóle nikt nie atakuje (dużo się traci ammo na 400 PD ;)). Pozdrawiam :).

Opublikowano

Na hardkora klep kubiki QBotem, 20k wycisniesz z dobrym EQ, ale to boostery i dobre ammo must have.

Na normalnie to x-3/x-4 na aleiny 3-6k da rade robić zależnie od EQ, i to chyba najlepsza mapa jeśli chodzi o uri.

Jestem Ekspertem . Nie pier,,, ze mało zbiera cieszcie sie ze wam darmówka cos wogle zbiera , nie pasuje kupcie sobie kbot i tyle.

Tbh, QBot > KBot, masz taski, większe możliwości, masa ustawień do dostosowania bota, lata bardziej jak gracz.

Opublikowano

Pamiętajcie że BP wprowadził ograniczenia (dot. się do niewidek) im dłużej zbieracie boxy niewidoczni tym mniej zarobicie , dlatego zbierać najlepiej z biciem alienków

Niewidoczni ? Tylko niewidoczni czy ogólnie ?

Opublikowano

Pamiętajcie że BP wprowadził ograniczenia (dot. się do niewidek) im dłużej zbieracie boxy niewidoczni tym mniej zarobicie , dlatego zbierać najlepiej z biciem alienków

Mógłby ktoś coś więcej na ten temat powieddzieć? Tzn. czy to prawda itp, bo zauważyłem ,że nagle golcem na niewidce na x-3 przy 15 geeratorach speeda po +10 zbiera mi średnio 1000uri/h. To poprostu pech czy te niewidki?

Dodam,że skrzynek 2143/h.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...