Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Saint's Row The Third - odpalenie.

theczarny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko , mam dzisiaj zamiar zgłosić się do was z prośbą o pomoc naprawienia danej gry . Mój problem to to że jak włączam grę wyskakuje mi error

48525177227211546707.jpg

http://iv.pl/images/48525177227211546707.jpg

nie mam pojęcia co mi tu robi

sprzęt

- Windows XP

-2gb ramu

-1.91 ghz

-kart graf 512 mb

zrobiłem reinstal , format komputera i nadal nic

nie wiem czy to nie wina directa 9 czy 10

Proszę O pomoc

poranidk.jpg[color=#303030][font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif][size=3][left]

DAJ MI MINUSA !!!!

Opublikowano

Podaj dokładniejszą specyfikację grafiki i procesora, bo to napisałeś nic nie mówi. Zainstaluj SP3 oraz .NET Framework 4.0 jeśli nie masz.

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

Zaktualizuj sterowniki do karty graficznej i DirectX.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Podaj dokładniejszą specyfikację grafiki i procesora, bo to napisałeś nic nie mówi.

Opublikowano

AMD Athlon 64x2 DUAL Core Processor 3600+ 1.91 GHZ

NVIDIA GeForce7600 GT

shim.gifMagistrala graficzna shim.gifPCI Express? shim.gifPamięć shim.gif256MB - ja mam ulepszoną (512) shim.gifInterfejs pamięci shim.gif128-bit shim.gifPrzepustowość magistrali pamięci (GB/s) shim.gif22.4 shim.gifPrędkość wypełniania (miliardy pikseli/s) shim.gif6.7 shim.gifWierzchołki/s (miliony) shim.gif700 shim.gifPiksele w jednym cyklu (wartość szczytowa) shim.gif12 shim.gifRAMDAC (MHz) shim.gif400

poranidk.jpg[color=#303030][font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif][size=3][left]

DAJ MI MINUSA !!!!

Opublikowano

Tak to jest, jak kupuje się gry nie patrząc na wymagania. Procesor nie ogarnia (dno), grafika również. Twój komputer nie spełnia nawet minimalnych wymagań gry.

Opublikowano

Patrzę na wymagania :O , Ale się dziwię bo mój kolega ma słabszego kompa i mamy z tej samej edycji tak więc raczej to nie chodzi wymagania (chuyba)

DAJ MI MINUSA !!!!

Opublikowano

Chodzi, bo Twój komputer nie spełnia nawet minimalnych wymagań gry. Może kumpel ma ciut lepszego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...