Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co zrobiłeś dobrego w święta ? Pochwał sie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pogodziłem się z moją przyjaciółką po długim czasie teraz próbuję mieć u niej szansę ale czas czas i jeszcze raz .

Pomagałem mamie i tacie w organizowaniu Wigili ;) Światełka , Jedzonko itd .

Poszedłem na grób mojej siostry , która zmarła 3 dni po urodzeniu [ nie widziałem jej nigdy no bo była by ode mnie starsza ] i się modliłem myślałem co by było jakby była z nami ...

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Ja jestem chytrą babą z radomia i ukradłam 3 napoje zbyszko, lecz jeden musiałam oddać innej pani, żebyśmy mieli po dwa napoje, ona dwa miała i ja dwa.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

kupiłem 12 karpi (10 około 1.2KG i 2 po 3.5KG)

10 wjebałem do oczka, 2 zajebałem i zjadłem. Dobre było, dziękuje.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Nic nadzwyczajnego. Robiłem prawie to, co codziennie. Chociaż nie, wstałem na pasterkę.

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

wbiłem 55lvl, ducha na m9 i zarobiłem koło 50kk ( serio )

Opublikowano

Byłem na pasterce, i dałem 10zl na ofiare, <3

Fringe

Metin2.PL TORTUGA 

BODY 54lv SKILE -  ON 

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

A inne @up'y o metine piszą i myślą , że to smieszne jest ....

Ahh... Te kidy z metina >.< (Bez urazy ;*)

WojakPL - Banned

Opublikowano

HEH pomoglem jakiejs starszej pani przeniesc 2 BIG torby zakupow . Nie moglem sie na to patrzec jak sie meczy . I ladnie jej pomoglem . Zanioslem zakupy tej pani do domu po same drzwi chciala mi jeszcze placic ale nie moglem przyjac . Widzialem ze bierze leki . I nawet jakby byla mlodsza bym nie mogl . Jakos by mnie sumienie gryzlo . Brac pieniadze za pomoc . No chyba jakbym normalne pracowal no to normalne ale inaczej nie xD

BUM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...