Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zarobić szybko kase?

bartusxx9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grzeb po śmietnikach i sprzedawaj puszki/butelki e.w tak jak kolega pisał autostrada i mini załóż ;c

domineses.jpg

Antix Najlepszy GM MPC

Lord Makin Najlepszy Administrator i opiekun MPC

Opublikowano

@up

Uważam, że kolegi który założył temat nie interesuje jak zarabiasz na życie.. :)

@topic

popytaj w sklepach czy nie potrzebują jakiejś pomocy przy sprzątaniu, naklejaniu cen, rozkładaniu towarów na półek itp.

Opublikowano

@up

Uważam, że kolegi który założył temat nie interesuje jak zarabiasz na życie.. :)

@topic

popytaj w sklepach czy nie potrzebują jakiejś pomocy przy sprzątaniu, naklejaniu cen, rozkładaniu towarów na półek itp.

Ja zarabiam z bycia hejterem a ty widzę zarabiasz na pracach fizycznych xD

E.w możesz jeszcze sprzedawać pirackie gierki xD i filmy ;s

domineses.jpg

Antix Najlepszy GM MPC

Lord Makin Najlepszy Administrator i opiekun MPC

Admin Cienia
Opublikowano

Elo potrzebuje kasy na komputer jak zarobić? mieszkam w mieście i niebede odsniezal ;d

Po google szukasz kobiety która zasponsoruje i łapiesz pare stówek za wizyte :D

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Jeśli masz niby 18 lat, to idź do jakiejś dorywczej pracy. Ewentualnie zatrudnij się gdzieś na zmywaku.

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

o matko , stary nie masz jakis znajomych co na wykończeniowki by Cie nie wzieli, ? umiesz szpachlować ? Nie , to mam inną propozycje,

idz pod Real, Media Markt, być moze Biedronka, czy jakis market , kup sobie plyn do szyb i Ci troche grosza wpadnie,

ja tak zarabialem z kolegami okolo 80zl przez 1,5 h <3

Fringe

Metin2.PL TORTUGA 

BODY 54lv SKILE -  ON 

Opublikowano

Idziesz do mc' donalda i tylko czekasz jak ktoś podjedzie i zmywasz kawałek szybki bez pytania i mówisz ja panu zmyje za kilka złotych na transport potrzebuje i tak z 50 samochodów dziennie i trzepiesz kaskę ^^

Sam tak miałem dzisiaj :D

Jakiś ćpun podszedł i zaczął myć szyby ;x

logo1.png
Opublikowano

Hmm Wiem !

Napad na bank jak w grach :)

A tak serio to piractwo ^^

Nagrywasz 10 płyt z nowymi grami Fify 13 itp na PC na konsole jeśli masz kogos z przerobioną ale zazwyczaj to wtedy ktos sobie sam pobiera . Idziesz do Gimbazy lub podstawówki i lekki bajer i kase masz . Robiłem tak i za Gre 15 zł brałem a pobierałą sie w 1h :] Spokojnie z 50 zł dziennie A jak sie postarasz to wiecej . Filmy,Nowe płyty muzyczne , gry . Internet ma wszystko

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Jak masz min 16lat i nie boisz sie wpierdolu 12latkow to moja propozycja moze okazac sie jedna z lepszych. Przed 3stycznia kup majeranek, ładnie go pociachaj, troszke obrob. Jak rozpocznie sie szkoła idz do podstawowki. Znajdz jakis figo fago z 5, 6 klasy i zapytaj sie czy chca kupic towar. Sprzedaz im troche majeranku za 50zł(jak łykna to sie w 1dzien złoza). Wiesc szybko sie rozejdzie i 500zł tygodniowo lajtem...

2propozycja. Mieszkasz w miescie? To dobrze. Pobierasz np dobre gry Fifa 13 lub Far Cry 3 itp. Nagrywasz na piraty i pod duzym marketem sprzedajesz za 20zł. Mozesz za wiecej np 35. W ciagu dnia mpzesz sprzedac nawet 10gier.

P,S NIE ODPOWIDAM ZA TEN POST

ja tak zrobiłem, bogatemu 13 latkowi gramy za 4 dyszki ^_^

@top

kręć jointy i sellaj.. grubo z hajsem będzie.

Opublikowano

Poszukaj w domu jakiś gratów , stare ubranie w którym jeszcze ktoś będzie chodzić [ nw jakieś już małe koszule a dobre ] ,buty itp. wszystko ci nie potrzebne i wystaw na allegro ;) ja się przyznam to nie wstyd mam trochę kasy , sprzedaje starą kurtkę i kupuje nową :D .

Jak już jesteś maniakiem jak nie którzy koledzy powyżej zrób konta jakieś na metin 2 np . strzel sobie BOTA i niech ci nabija [ a i pamiętaj KUP TAKIEGO JEBACZA Taką dużą baterię ] z tymi grami to joke - lepiej tego nie rób na prąd dużo idzie .

Pomagaj komuś , no nie wiem : odśnieżanie :P ja to muszę robić i mi nie płacą takie życie na wsi :)

Zgrywaj piraty z neta i sprzedawaj po 10zł dzieciom :P a co to kogo

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...