Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lagi Minecraft 1.4.6

cyndaqil

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam gdy pobrałem wersje minecraft 1.4.6 zacząłem mieć lagi z 100 fps spada mi do dwóch fps a jak gram w 1.4.5 na 50 modach to ani jednego laga wie ktoś o co z tym chodzi.Proszę o pomoc.

Opublikowano

Po prostu przez to co dodają do Minecrafta sam MC potrzebuje więcej ramu. Zalecam dodać sobie plugin Optifine, który jak dobrze ustawisz zredukuje te lagi, ale możesz zawsze zmienić priorytet MC na większy.

Opublikowano

W każdej wersji dodają coś, więc minecraft żre więcej zasobów. ;)

Zainstaluj OptiFine, wyłącz zbędne aplikacje, przeczyść system, aktualizacja Javy.

5465845486.png

Opublikowano

Jave mam najnowszą a optifine znaleść nie mogę wczoraj godzinę szukałem i nie znalazłem jak ktoś wie to niech poda stronę proszę.

Opublikowano

To są klatki, a nie lagi... To po pierwsze... Wszędzie tak masz? Czy tylko na jednej mapie, spróbuj inne serwery czy coś takiego

Opublikowano

Mam wszędzie klatki jak gram na singlu to mniej ale zbytnio na singlu nie gram zazwyczaj na multi.Ale na multi jak wbije to potrafi mi tak z klatkować że mi się komp zawiesza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...