Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośby,Pytania i Problemy

Wojtasek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Czy udało sie komus odpalic mission packi do quake I na windows 7 ? Problem polega na tym ze po podmienieniu plikow gry wywalaja sie wszystkie execi. Na witrualnej maszynie wszystko dizala jednak ciezko sie gra po sieci (duze lagi)

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Witam, ja mam mały problem z grą. Albowiem 2 miesiące temu gra chodziła jak cudeńko. Ale niestety gdy wróciłem z wakacji i zainstalowałem 2 raz po 5 minutach grania gra sie tnie i wyłącza... A wersje mam taką samą jak wcześniej... Proszę o pomoc! Dam + i 5!

Opublikowano

napisz jaką masz wersję dokładnie ( otwierasz konsolę na ~ i w jej prawym dolnym rogu pisze ) może problemem jest punkbuster... Grasz z pomocą jakiegoś haxa czy bez ? Jaki masz system ?

Problem trzeba dokładnie opisać ;)

btw. witamy na forum i mamy nadzieję, że z nami zostaniesz na dłużej :)

Opublikowano

napisz jaką masz wersję dokładnie ( otwierasz konsolę na ~ i w jej prawym dolnym rogu pisze ) może problemem jest punkbuster... Grasz z pomocą jakiegoś haxa czy bez ? Jaki masz system ?

Problem trzeba dokładnie opisać ;)

btw. witamy na forum i mamy nadzieję, że z nami zostaniesz na dłużej :)

Mam wersje 1.16... i taką miałem wcześniej ale niestety coś się stało i tak jakoś wyszło...

Opublikowano

Jeżeli masz Vistę/Win7 to musisz odpalać haxy/quake'a/pb jako admin bo inaczej wszystko leży.

Błąd/Awaria wygląda jakby to była wina PB albo (mniej prawdopodobne) wirus jakiś.

Próbowałeś przeinstalować?

Opublikowano

Jeżeli masz Vistę/Win7 to musisz odpalać haxy/quake'a/pb jako admin bo inaczej wszystko leży.

Błąd/Awaria wygląda jakby to była wina PB albo (mniej prawdopodobne) wirus jakiś.

Próbowałeś przeinstalować?

Tak, a windows mam xp, a co do wirusa skanuje komputer ale może mój antywirus jest zły. Więc proszę o polecenie jakiegoś dobrego. Może to coś zmieni. :D 3 up@ "problem trzeba dokładnie opisać". Więc tak włączam gre, wchodzę na serwer pogram maxymalnie 5-10min i tak. Gra zetnie się na jakieś 2-5 sec z 3 razy. Niestety za 4 się wyłącza.

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

nie żebym był Górnikiem ale skoro pisać tu to tu:

Odpalam Quake 3 Arena i wyskakuje takie coś: GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem

jak to naprawić?

11.jpg

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...