Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Delta Kbot

diplo9900

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A czy zrobi mi kbot od 1 fali do ostatniej alfe,bete,gamme na 2 czołgach golec ?? mk go nie złapie ?? proszę o odpowiedzi zaawansowanych :)

Opublikowano

ZaklinaczDeszcz ale delte to ja skończyłem 2-3h temu :) a,b,y składam:) zależy na gammie bo jak ją skończę to wbiję szóste kółeczko nad rangą :) czyli mówisz że 15 osłon na statku ( 0 napędów) i 3lf4 i 28 lf3 i spokojnie da CAŁĄ gamme ?? ( protki też ?? :P ) oczywiście bym miał 2 czołgi ;)

Opublikowano

Nie , nie mam na imię Dawid :) A czemu pytasz ? :)

A czy ten randon czy jakoś tak ( chodzi o zasięg) to jak dam np. 700 na mk to w wrotach będzie tak walił czy we wrotach jest ustalone już ?

Opublikowano

Na wrota to ustawienie nie ma znaczenia o ile dobrze pamiętam, wrota mają osobne AI.

Opublikowano

Jak klepiesz alieny ciągle to tak, bo to zawsze jakiś więcej dmg, więc po jakimś czasie ci się powinno zwrócić.

Opublikowano

No klepie na x-3 , często wyłączam zbieranie boxów bo zawsze jak widzi boxa to leci a alienki zostawia :( a mi na randze zależy ;) czasem niewidkę włączam i ustawiam same boxy ;) przed chwilą za 11 minut klepania alienów nabił 700 uri ;) i to bez boxów :)) x-3

z.w na 20 minut :P

Opublikowano

No klepie na x-3 , często wyłączam zbieranie boxów bo zawsze jak widzi boxa to leci a alienki zostawia :( a mi na randze zależy ;) czasem niewidkę włączam i ustawiam same boxy ;) przed chwilą za 11 minut klepania alienów nabił 700 uri ;) i to bez boxów :)) x-3

z.w na 20 minut :P

Szewron przyda Ci się tylko na bota :)

Ja bym Ci bardziej polecił nietoperza ^^

Opublikowano

nie widzę żadnego skorpiona

Chodziło Ci o nietoperza?

Jest on dostępny co jakiś czas do kupienia za bodajże 125k uri.

Trzeba czekać na okazję :)

Formacja nietoperza:

? Zmniejsza twoją prędkość o 15%

? Zwiększa strzał do alienów o 8%

? Dodaje bonus w wysokości +8% PD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...