Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytania] Co do botka :)

NaveR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pare pytań co do botów.

Mianowicie :

1. OpenStealth na palladium i wrota, jest bezpieczniejszy od ibota ? Słyszałem tak, ponieważ podobno opena masz u siebie w przeglądarce.. A ibot chodzi mniej zmiennie ..

2. Duża jest szansa bana, jak dziennie zbieram 2 ładownie, i robie jedne wrota ?.

3. opłaca się teraz bocić ? czy jest zbyt dużo banowań ?

Opublikowano

1. Tak, ale po co OS, jak jest qbot? :D

2. Codziennie wrota, co dwa dni lepiej, to szansa jest mała.

3. Jak masz pecha to nie, a jak przeciwnie to opłaca ;) Wiele osób boci już 24/7 przez wiele miesięcy i nie ma bana.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

@up.

Skoro mam licke.. to chyba nie będę jej tracił ? ;p

No ja bym na twoim miejscu zostawił na boku tego OS i korzystał póki jest darmowy QBot..

Zbiera tak jak OS a po zniszczeniu wraca na mape i nadal zbiera, wymienia palladium.

A OS po zniszczeniu nie wróci na palladium.

Opublikowano

OS zbiera szybciej niż Qbot tzn. 1 czasami 2 palladium na sekunde a to dlatego że możesz włączyć cheat engine przy zbieraniu przez OS. Siekaj równo na palce. Ja dziennie 1,5 kappy składam. Dawno nie słyszałem żeby ktoś bana wyłapał za Opena. Jak chcesz taki hardcore to jak cię nie ma w domu to puszczaj Qbota na palladium a jak jesteś to puszczaj Opena.

silvertcsax.gif

Opublikowano

OS zbiera szybciej niż Qbot tzn. 1 czasami 2 palladium na sekunde a to dlatego że możesz włączyć cheat engine przy zbieraniu przez OS. Siekaj równo na palce. Ja dziennie 1,5 kappy składam. Dawno nie słyszałem żeby ktoś bana wyłapał za Opena.

I co z tego, że szybciej ?

Uzbiera ci 200 energii i załóżmy śpisz, OSa rozwalą o 2giej w nocy i koniec zbierania..:D a QBot do rana sobie lata i jest zysk;)

Opublikowano

I co z tego, że szybciej ?

Uzbiera ci 200 energii i załóżmy śpisz, OSa rozwalą o 2giej w nocy i koniec zbierania.. :D a QBot do rana sobie lata i jest zysk;)

Dlatego poprawiłem post wyżej - looknij. Jak nie ma go przy kompie albo śpi to Qbot a jak jest to Open.

PS Odpisujesz szybciej niż zdąże edytować post - lol.

silvertcsax.gif

Opublikowano

Nie ma znaczenia czy bot jest przez przeglądarkę czy nie jeśli chodzi o wykrywalność. Skrypt antybotowy jest tylko pod boxy. Na palladium i alieny skryptu puki co nie ma, chociaż bp zapowiadziało że pracują nad tym a prace mają w zaawansowanym stopniu :) Z tego co wiem bany za os-a były wtedy gdy mieszał rsb na cheatenginie.

Opublikowano

@up

Ja również tak myślę. Jeżeli mieli by skrypt na palke to po kiegu hu... co chwile latał by tam admin banować boty?

reklama

Opublikowano

@up

Ja również tak myślę. Jeżeli mieli by skrypt na palke to po kiegu hu... co chwile latał by tam admin banować boty?

Hryste no , admin nie lata i nie banuje...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...