Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z mikrofonem ;/

SirPrimo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam problem z mikro... Kiedy je podłącze i mam od realteka okno do wybrania wejście liniowe itd... Wybieram i akceptuje mikrofon wtedy miga mi okno z z wybraną opcją Wyjście na głośnik centralny/Subwoofer a za chwilkę z powrotem pojawia się okno do wybrania czy podłączyłem mikrofon itd i tak w kółko.

Dodam że mam podłączone słuchawki ( i mikrofon też podłączam ) do przedniego panelu i jeszcze jedną bardzo ważną informacje że mój brat ma do kompa z tyłu podłączoną konsole do mixowania ( sorka za takie wyrażenie ale ja się na tym nie znam :D) i kiedy ją odłączę od kompa jest ok jeśli kabel odłączę od konsoli nadal to samo... Konsola Mixage Interface Edition.

Wiem że wszystko dziwne opisane ale naprawdę jeśli ktoś mi pomoże będę dozgonnie wdzięczny.

Opublikowano

Jakiego systemu używasz i daj zrzut ekranu zaawansowanych ustawień urządzeń i przedni/tylny panel.

"Alea iacta est!"

Opublikowano

Problem rozwiązany temat do kosza sam to rozwiązałem tak szczerze w 100% nie wiem jak przestawiałem losowo opcje i dzięki temu uzyskałem dostęp do nowych opcji przestawiłem je też losowo powyłączałem te wcześniejsze opcje i śmiga :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...