Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wp kolejność skili

areksss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam gram na serwerze ravia eu sura wp i zastanawiam się jaki skil brać jako drugi czy zbroja czy strach postać jest w 100% do expa ponieważ chce sobie zrobić dropka i potem kupować eq na główna postać. U wielu osób widziałem ze jako drugi skill dawali strach co wy o tym sadzicie ?

Bywalec
Opublikowano

Czarowane Ostrze -> Czarowana Zbroja - Strach -> Smoczy Wir -> Uderzenie Palcem -> Rozproszenie.

Ja zawsze tak daje i jest dobrze.

Opublikowano

Ja daję

Czarowana Zbroja > Czarowane Ostrze > Strach > Smoczy Wir > Uderzenie Palcem > Rozproszenie.

I mi się dobrze expi i pvp jest dobre i udane :).

Czarowane Ostrze -> Czarowana Zbroja - Strach -> Smoczy Wir -> Uderzenie Palcem -> Rozproszenie.

Ja zawsze tak daje i jest dobrze.

Nie widzi mi się ta gra WP'kiem. W sumie każdy ma swój styl lecz mi w miarę łatwo idzie z Strachem jako drugim.

Agresywne moby do Ciebie nie podejdą (dobry na dt) i wg. Czarowane Ostrze wiadomo podstawa. Moim zdaniem tak lepiej :)

Opublikowano

zależy co chcesz jeżeli pvp to wybierz wir , a jeżeli exp to wybierz strach , następnie po strachu wybierz wir i dopiero potem ochronka , ale pamiętaj że ją tylko do m1 sie daje

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Zbroja musi być, jeżeli wp do expa, po pierwsze def ci się zawsze przyda chociażby na dt po drugie daje odbicie, poza tym spróbuj iść do groty bez zbrojki, powodzenia ;] Chyba że stać cię na is -,-

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

PL:

Ostrze > Zbrojka > Wirek > Palec > Strach > Rozpro

Priv:

Ostrze > Zbrojka > Strach > Wirek > Palec > Rozpro.

Opublikowano

Nie daje się zbroi i na PL i na privach. Mając eq dobre ma się bardzo dużo defa, a więcej niż 700 defa nie potrzeba. Powinno się zaczynać od Ostrza, potem w wir, strach, palec zbroja i rozpro

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

Nie daje się zbroi i na PL i na privach. Mając eq dobre ma się bardzo dużo defa, a więcej niż 700 defa nie potrzeba. Powinno się zaczynać od Ostrza, potem w wir, strach, palec zbroja i rozpro

hahahh, znawca gry pozdro.

idź surą wp do groty bez zbrojki expij... props ziom.

Opublikowano

PVP:

czarowane ostrze --> wir --> palec --> rozpro ---> strach --> zbroja

aa ty pvp nie robisz. Ja polecam cos takiego:

czarowane ostrze --> strach --> wir --> rozpro --> palec --> ZBR

dlaczego nie palec czwarty? Dlatego, ze jesli ktos ci sie wbije na spota walisz rozpro i po kilku min mu sie znudzi. pozniej w grocie na koxow przydatne. pozdrawiam.

Metin2PL:

1. S9 Agronas: Xianger 54lvl OFF Body
  2. S14 Kirian: JestEmN00bEm 42lvl OFF Menthal

Zbieram --

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...