Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Monster spawner - własne moby?

Matizo1616

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Takie pytanko:

Wie ktoś jak zmienić spawnowanego potworka w spawnerze, aby sie spawnował np. zombie z liśćmi na głowie lub np. szkielet w zbroi?

Dzięki za odp. Pozdro.

Opublikowano

SpawnerMob to plugin.

Ogółem spawnowanie w zbrojach etc, zależy od poziomu trudności serwera.

Opublikowano

No ok, ale np. widziałem pewną mapkę, ściągnąłem pokopałem w niej trochę i widziałem spawnery, w których kręci się zobie z klockiem lodu na głowie i takiej postaci się spawnował. Chodzi mi o takie coś.

Opublikowano

Wymieniasz nazwę moba i potem (jak się nie mylę) Po kolei co ma być :)

np.

spawner zombie 23 345 234 235

Nie znam tych id :D To tylko tak sobie strzeliłem :)

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

essentials :D Nie testowałem tego nigdy :) Ale warto spróbować :D Komendę dostałem przed chwilą od znajomego na Skype

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

Sorki mam błędy z netem i siedzę tylko na MPCforum

Możesz sprawdzić mod tweaks inventory

Gość piotrex43
Opublikowano

Nope . Spawnery możesz robić programem MCedit lecz trzeba mieć odpowiednią wiedzę dotyczącą tego . Musisz ściągnąć filtry które podpowiadam znajdziesz u gościa "Sethbling" angielski sławny Youtuber . Oraz chyba pewien edytor właściwości sam próbowałem to zrobić w ten sposób ale nie pojąłem tego .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...