Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

rusek97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

! UWAGA ! polski Batalion Pancerny otworzył rekrutację, klan ten poszukuje przede wszystkim graczy aktywnych, potrafiących grać w zespole oraz chcących szlifować swoje umiejętności w gronie zaufanych osób. Jeżeli masz czołg VII tieru, nudzą Ciebie bitwy losowe i ukończyłeś 16 lat, odezwij się do nas, każdego rozpatrzymy indywidualnie. By ułatwić komunikację TS3 jest obowiązkowy.

polski Batalion Pancerny to klan zrzeszający polskich graczy WoT. Istniejemy od maja 2012 roku, przez ten czas miało miejsce wiele niefortunnych sytuacji, z których to zawsze stawaliśmy z jeszcze większą siłą na nogi.

Naszym pierwszorzędnym celem jest zbudowanie zgranej grupy graczy, nie bojących się stanąć twarzą w twarz z najgroźniejszym przeciwnikiem.

Każdy członek klanu ma obowiązek zarejestrować się i aktywnie działać na forum klanu www.pbp.bo.pl

Korzystanie z TS3 w klanie też jest obligatoryjne dla każdego !!!

Jeśli chcesz do nas wstąpić to pisz na naszym forum w dziale rekrutacja (nie musisz się rejestrować)

Opublikowano

Wolę pogadać z wami na TS3 bo pisać mi się nie chce sami zobaczycie i tyle.

Opublikowano

Czemu zawsze trzeba mieć albo 16 albo 18 lat ukończone. Nie wszyscy poniżej tego wieku są zryci.

Sygnatura_rhsnqrp.png
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Rochu 1+2*3+4 + 13 ?

Ja mam 15 :) i tak mnie nikt nie przyjmie :P (na razie moi znajomi przestali grać więc ja też na jakis czas odstawiam)

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...