Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] 4Story EG Co i jak ?

Blo0dy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :D

Otóż zainteresował mnie prywatny server 4Story EG i w związku z tym chciałem zadać kilka pytań. Przede wszystkim trochę zniechęciło mnie do gry to, że przeczytałem tyle rzeczy na temat cheatów. Czy na tym serverze gra polega głównie na cheatowaniu ? Jak to wszystko wygląda, niech ktoś wprowadzi mnie w ten temat bo nie bardzo ogarniam. Jak tam w ogóle wygląda gra ? Chodzi mi głównie o robienie itemów, wbijanie lvl'a, dodatkowo przeczytałem o skillhacku - czy on działa tak że woj może puszczać AoE Kapcia na przykład ?

Opublikowano

Można powiedzieć, że polega na cheatowaniu gdyż bardzo dużo hacków na nim działa. Między innymi skillhack o który pytasz.

Co chciałbyś się wiedzieć na temat robienia itemów i wbijania lvl'a ?

Opublikowano

Dokładniej chodzi mi np o IS, czy tutaj też trzeba kupić KK żeby móc zakupić w IS jakiś przedmiot, czy można jakoś inaczej go zdobyć ? (rozumiem, że na pewno można kupić od innych graczy, ale tak pytam)

Poza tym to już się rozejrzałem na servie i mniej więcej wiem co i jak :D

Opublikowano

siema, grasz na nim może jeśli tak to napisz gdzie co i jak moje gg: 10299322 zagramy razem :P

@OFFTOP jest jakiś temat gdzie mozna poszukac "kolegi" do gry ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...