Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2

Hotu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dla mnie to wielki bezsens. Wystarczyłoby 5 -4 servy po 8 ch i to by starczyło -,-

Opublikowano

to sobie zobacz jak oni odrazu blokuja serwer bo niby lagi sa a kase trzepia i sobie udogodnienia/uzywki kupuja a nie lepszy sprzet na hosting itp zeby lagow nie bylo tylko serwy dla kasy juz i tak sie na 17 serwerow nowym kontem nie mozna dostac

Jeżeli uważasz, że Mou to dobry medator forum wklej to do swojej sygnaturki GG:3236172

MrCebula to zjeb!Jeśli popierasz moje zdanie wklej to do sygny!

Jeżeli uważasz że Cebula to je*any neo kid,

jestem nałogowym nabijaczem postow sprzedaje konta na zamowienie 1000 postow w miesiac pisac na gg nieno zarcik :D ale jesli to nie zabronione to z checia

Opublikowano

eh dają 2 k pż po 5 bonów mój kolega dziś już 19 razy resetował stalkę i dopiero za 19 razem wzeszedł 2k pż a 5 bon za 4 to jest zdzierstwo

Opublikowano

własnie zle jest i na PL i na usie na PL powinni zrobic tak ze osoby które maja juz postacie na innych servach nie mogo wchodzic na nowe bo ,,szmaty'' tylko wbijaja po 80lvl i znow ida na new server -.- i nie daja szans innym a na usie sa za duze lvl co nie daje innym graczom jakis szans w expie itp. na usie powinni zrobi 1/2 new servy a na pl zmienic tak zeby inne osoby co maja konta gdzie indziej nie mogly wchodzic na new servy np. takie 60/70+

fs.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...