Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Pare pytan, relacja

jestemtupowh

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Przejde od razu do sedna:

Otoz na swieta chcialem sobie kupic gierke.

Myalalem,myslalem i z paruy gier zostala jedna ,czyli Guild Wars 2.

I tu pytanie do graczy:

Czy warto zaplacic te 125zl za gierke,czy wciaga,czy dlugo sie bije max lvl,czy po wbiciu cap'a jest co robic itd...

Jak wyglada wasza relacja?Zaciekawila was gra?A moze zalujecie kasy?

Prosze,odpowiedzcie,potrzebne mi to,gdyz nie chce marnowac i czasu i hajsu na gre (czasu na pobieranie,bo czasu spedzonego w grach nie zaluje :D )

Pozdro 600

Opublikowano

Siemka.

Lvl cap wbija się szybko bez wysiłku w tydzień da się jeżeli grasz kilka godzin dziennie (4-6).

Jeżeli jesteś graczem, który na chwilkę przystaje, podziwia widoki i robi wszystko wokół (czyli nie skupia się w 100% wydajności lvlowania) to w 2 tygodnie na spokojnie wbijesz tak jak ja.

Po wbiciu max lvl jest co robić - dungeony, kompletowanie wyposażenia exotic, potem ascented no i zbieranie materiałów na legendarne bronie.

Oczywiście co chwilę są większe i mniejsze eventy tutaj dzięki czemu naprawdę jest co robić.

Jest WvWvW i PvP bardzo rozbudowane (bardziej te WvWvW) gdzie mamy multum zabawy i można również tam wbijać poziom więc jak grasz w ciekawej gildii to zawsze jest co robić.

Opublikowano

Oj tak grafika piękna *.* tylko stary radek już na full hd nie ciągnie i na nowego zbieram - jest motywacja jak nie wiem :D

Full cap to łatwizna, ale zabawa zaczyna się po nim :D

Dungi, na które traci się pełno nerwów, bo są tak oczywiste, ale i tak zawsze lamię :D

Świetna gildia, co tu wielce mówić - kupuj ^^

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

Opublikowano

Kupilem!I to wBREW zachowaniu matki (operuje kontem a ja nie :D) "Jestes pewny ?"10razy ;d ...Ale kupilem!: )

Teraz pobrac pare GB danych ...po jutrze bede grau ;d

@Edit

Mozecie panowie podac swoje nicki ? Najlepiej tez jakas komunikacje ,np skeyp czy cos

Duzo polakow gra?

Oprocz gildi "R&R" ...?

Dzieki:)

Opublikowano

Jestę botę, czyli w większości gram na botach, ale mogę cię nauczyć wszystkiego, to się tyczy wszystkich. Jak coś chcecie typu boty czy też jakaś pomoc z grze to walcie na Skype: Seranthon.

Polaków w cholerę...jak wszędzie - jesteśmy plagą. :)

Guild Wars: Seranthon Akimaru Guild Wars 2: Ascalonian Assassin League of Legends PBE: Shinurike

34378.png

◊◊ METAL FAN ◊◊

Opublikowano

Ja gram na Blacktide, ale jeśli nie chcesz być ogarnięty plagą to na Underworld też trochę polaków jest ;)

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

Opublikowano

Plaga mi pasuje,tylko ,zeby nie bylo "dzieci" ,ale to i tak mi polewa :D

Prosilbym ,abyscie podali mi skejpa swojego,wtedy bym sie jakos zgadal...Nie chce sie zapisywac na wspolna gre,bo i tam bede mial spam,ale tutaj odezwaly sie 3 osoby.Jedna podala skejpa,teraz maxisst niech poda i jesio xtie :)

Dzieki ;)

Opublikowano

Plaga jest na Blacktide. Gdzie nie pójdziesz będziesz mieć Polaków którzy nie wiedzą co się dzieje np. na dungu. Na początku byłem na Blacktide ale po krótkim czasie przeniosłem się na Underworld :)

Opublikowano

Pewnie z jakimiś graczami, którzy byli w gildii 10-cio osobowej robiłeś te dungi.

Przykładowo gildia HP ogarnia - Oni trzymają WvWvW w garści nie mówiąc o dungach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...