Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gram i sie nudze.

FuckSystemV7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grajac w cs, metina nudze sie. Np. gram na Solarze, 6lv xD, chce powbijac lv, ale chwila nudow i wylaczam gre.... a przyciaga mnie bardzo :>

Pomogłem? W ramach podziękowania kliknij "Lubie To" obok mojego postu.

Aktualnie gram na Ravia.eu

Szukam kolegi z mikrofonem na serwerze Ravia.eu w wieku 15-20 żebyśmy mogli rozmawiac, pomagać sobię w grze.

Opublikowano

Sie pytam.... bylem z kolegami na boisku, gram i sie nudze.... mi sie jakies dopalacze przydadza a nie redbull..

Szukam kolegi z mikrofonem na serwerze Ravia.eu w wieku 15-20 żebyśmy mogli rozmawiac, pomagać sobię w grze.

Opublikowano

Sie pytam.... bylem z kolegami na boisku, gram i sie nudze.... mi sie jakies dopalacze przydadza a nie redbull..

No to skoro sie nudzisz, to gry nie dla Ciebie. Albo zrob sobie przerwe dosc spora, jak wrocisz po kilku msc to zachce Ci sie grac ;)

Opublikowano

Udzielaj się na MPC, nuda Cię nie złapie.

Opublikowano

No to skoro sie nudzisz, to gry nie dla Ciebie. Albo zrob sobie przerwe dosc spora, jak wrocisz po kilku msc to zachce Ci sie grac ;)

mialem przerwe 2 miesieczna i nic

Udzielaj się na MPC, nuda Cię nie złapie.

ta... i dostalem perma :>

Opublikowano
ta... i dostalem perma :>

To udzielaj się zgodnie z regulaminem.

Opublikowano

Jak wbijesz ten 30 lvl, lub 35 i zrobisz boja, to przestanie gra być taka monotonna. Potrzeba czasu.

Dopalaczy nie polecam, lepszy grass :D

1358809676-U384748.png

Opublikowano

Mamy zapowiedzi i publikacje, gdzie jest masa serwerów ! Odwiedź.

Opublikowano

To jest, spowodowane tym że chcesz osiągnąć wszystko bardzo, szybko... W takim wypadku polecam grać na Serverach Prywatnych.

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

To jest, spowodowane tym że chcesz osiągnąć wszystko bardzo, szybko... W takim wypadku polecam grać na Serverach Prywatnych.

wezme twoja uwage do tzw "mozgu" ze bd inaczej podchodzil do gry i ciekawe czy to zadziala...lajk

temat close

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...