Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Problem z COD-em

Ravoner

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo. Mam nowego laptopa i problem. Gdy wlaczam gre to sie ona scina i wywala mnie do pulpitu. Wydaje mi sie ze karta graficzna sie restartuje. Nie wiem co robic.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

siąść i płakać nad laptopem że kopiłeś chyba grata do przeglądania www i pisania w notatniku skoro sam nie wiesz co za laptop masz i co w nim jest za sprzęt

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

zainstaluj sterowniki jak należy, wywal zbędny soft, HP jest znany z tego że zapycha lapka multum usługami z oprogramowania które sa po prostu niepotrzebne

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Watpie zeby sie przegrzewal bo chodzi cichutko i jest zimny. W dodatku dopiero go kupilem.

To zainstaluj najnowsze sterowniki polecam catalisty 12.11 BETA

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Przed chwila sprawdzilem, mam najnowsze.

Jesteś pewien, że 12.11 BETA? Je instaluje się ręcznie, bo ich nie wyszukuje automatycznie

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Jesteś pewien, że 12.11 BETA? Je instaluje się ręcznie, bo ich nie wyszukuje automatycznie

Tak te. Nie wiem co robic. Na dodatek nie czyta mi on plyt. Chyba go odesle, 2 dni jeszcze mam to sie zastanowie. Ile tak oko powinienem miec na nim fps w WoT ?

636451494245979649038.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...