Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z aktualizacją

OgarnijSię

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio kupiłem sobie Guild Wars 2 - problem tylko w tym, że wszystko ładnie, ale po instalacji i rejestracji klucza gry mam problem z samym jej włączaniem - ze względu na aktualizację. Do ściągnięcia mam ca. 220 tys. plików - problem w tym, że podczas aktualizacji ciagle pada mi komputer i po ponownym uruchomieniu ściągnięte pliki zazwyczaj są jakby skasowane - bo ściąga od nowa.

Jakieś sugestie co można by z tym zrobić?

Parametry mojego komputera:

6GB Ram

dwurdzeniowy procesor IntelCore 2 Duo CPU 2.20GHz

Nvida Geforce 8600GT

Windows 7 32-bitowy

1356436575-U448206.png

eQUQa.png
Opublikowano

Nie powinno kasować Ci tych plików, przynajmniej ja z tym problemów nigdy nie miałem.

Spróbuj coś zrobić, żeby Ci komp nie padał, bo wnioskuję, że dłużej niż tydzień nie ściągałeś, a mój komp tydzień bez żadnej zwiechy chodzi 24/7, więc może pc ogarnij D:

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

Opublikowano

Nie kasuje Ci plików, po prostu czyta Ci na początku 220 tyś potem załóżmy ściągnie 5 tyś ale znów czyta z serwera, że jest ich więcej i dokłada - wiem po swoim przykładzie.

Spokojnie, wracaj do aktualizowania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...