Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Początki na globalnym serwerze.

AsPol90

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 3 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
  • 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Próbuję teraz zarobić na metinach (moja pierwsza postać). Wbiłem 15 lvl i ulepszyłem sobie eq na +5, daję radę z metinami bitwy (wolno, ale daję), gram Surą.

ALE...

Za KAŻDYM razem przychodzi jakiś zj*bany wojownik z loot hackiem i wszystko mi podpierd*la. Dosłownie za KAŻDYM razem. Przybiegają na speed hacku, albo od razu zabierają loot albo dobijają metina i wtedy zabierają, po czym znikają w 2 sekundy z mojego pola widzenia.

Czy w tej grze jest w ogóle miejsce dla ludzi, którzy nie hackują? >.>

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ładnie opisane myślę że większość osób już o tym wiedziała ale jak nie to na pewno im pomogłeś więc Plusik dla ciebie :) Ps najlepiej zrobić lub kupić śmier +9 wbić 5x bon i mixować aż nie wejdzie Hp Atak + coś do PŻ nawet duże lv to kupią :) 

Opublikowano

Błąd na błędzie i było już wieki temu. Każdy to zna, nawet część nowych osób. Pozdrawiam.

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

• 2 miesiące temu...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Poradnik według mnie słaby.

Ponieważ:

-dostajemy po 3 dodania/zmianki, ale można dodać tylko do broni, zbroi do 40 lv, nie można do biżu.

-Żeby zrobić takiego riba przy średnim farcie, potrzeba jakieś pół roku.

- Ogólnie poradnik średnio zdatny, ponieważ ceny na globalu są już znacznie niższe i nawet nie warto dropić ryb, ponieważ słabo schodzą.

Opublikowano

Boziu, co za durne poradniki. Po co tworzycie coś co nie ma sensu. Był już taki poradnik więc po co pisać kolejny. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...