Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][24/7][Wl][No-Premium][1.4.6] ''Przyjaciele'' - Zapraszamy do naszego świata. Survival 100% (Serwer typu Kańciasta Dolina) - Serwer na dłużej

unilite

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podanie kolegi ;d

Witam , jestem Mateusz . Mam 13 lat , interesuję się grami . Nie kradnę , nie griefuję . Nick z gry : kill. Będę się przyzwoicie zachowywał , znam się na ortografii . Grałem na wielu serwerach minecraft typu: skyblock,survival, parkour . Mam nadzieję , że rozpatrzycie moje podanie i będę mógł spokojnie grać na serwerze .

Opublikowano

Myslałem ,że obejdzie sie bez tego,wysłąłem ci wiadomosc na priv,w skrócie Patryk lat 20,duzo czasu na gre duzo pomysłów reszta w wiaodmosci czekam.

Opublikowano

Podanie kolegi ;d

Witam , jestem Mateusz . Mam 13 lat , interesuję się grami . Nie kradnę , nie griefuję . Nick z gry : kill. Będę się przyzwoicie zachowywał , znam się na ortografii . Grałem na wielu serwerach minecraft typu: skyblock,survival, parkour . Mam nadzieję , że rozpatrzycie moje podanie i będę mógł spokojnie grać na serwerze .

Myslałem ,że obejdzie sie bez tego,wysłąłem ci wiadomosc na priv,w skrócie Patryk lat 20,duzo czasu na gre duzo pomysłów reszta w wiaodmosci czekam.

DODANI

Opublikowano

Mój Nick : robiron

Mam 15 lat mam na imie Kamil moje hobby to granie na komputerze i takie serwer minecraft mieszkam w Czestochowie

Nie jestem jakiś dzieckiem Neo które każdego bije wyzywa i niszczy. Chciał bym się dostać na ten serwer ponieważ chciał bym zagrać na tego typu serwerze

Zycze wesolych swiąt

I'm happy :)

Opublikowano

Podanie :

Nick : JackisCow

Mam 15lat , nazywam się Maciek , moje hobby to Granie w : CS (Counter Strike) , Fife , Metin2 , Minecrafta . Ciężko Mnie wyprowadzić z równowagi , nie przeklinam (tam gdzie moge to tak. ) . Myślę że tyle wystarczy , prosze abyś poważnie podszedł do ocenienia mojego podania !

Z Góry Dziekuje !

@Down : Czyli Mnie NIE ?

Prosze o szybka Odpowiedź !

Opublikowano

Mój Nick : robiron

Mam 15 lat mam na imie Kamil moje hobby to granie na komputerze i takie serwer minecraft mieszkam w Czestochowie

Nie jestem jakiś dzieckiem Neo które każdego bije wyzywa i niszczy. Chciał bym się dostać na ten serwer ponieważ chciał bym zagrać na tego typu serwerze

Zycze wesolych swiąt

DODANY

Opublikowano

Witam! Nazywam się Damian i mam 14 lat w marcu 15. Na co dzień spędzam na komputerze od 8 godzin w górę a z tego to 3 godziny na minecrafcie. Interesuję się grafiką, grami online, bronią białą i elektroniką. Nie jestem tam żadnym jak to się mówi "nupkiem" czy "griferem" tylko spokojnym chłopakiem w fazie dojrzewania który dysponuje poprawną polszczyzną i interpunkcją. Na serwer chcę się dostać z jednego powodu bo chcę zagrać z ludźmi którym można zaufać i z którymi można spokojnie pograć. Dysponuję Skype`m, Ts`em oraz dobrym mikrofonem. A i oczywiście mój nick w grze to Cezarusek.

Pozdrawiam i życzę miłych świąt.

Opublikowano

Mój Nick : MineCraftMount

Mam 15 lat nazywam się Tomek. Chciał bym zagrać na tym serwerze i wnieść coś na niego. Oczywiście chcę pomagać ludziom którzy tego będą potrzebowali.

Nie jestem jakiś dzieckiem Neo które każdego bije wyzywa i niszczy. Chciał bym się dostać na ten serwer ponieważ chciał bym zagrać na tego typu serwerze.

Pozdrawiam oraz życzę Wesołych Świąt z Rodziną :>

Nie jesteś dzieckiem Neo, które każdego bije wyzywa i niszczy, tylko osobą, która kradnie krowy sąsiadowi :>

Dobrze, że admin wie co z takimi robić ;P

Edit:Btw. tylko ja nie mogę wbić na server??

QmxhY2tXaGl0RTEyMzQ1X19fZXV3X19fMTEyX19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fMTFfX18yX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...