Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][24/7][Wl][No-Premium][1.4.6] ''Przyjaciele'' - Zapraszamy do naszego świata. Survival 100% (Serwer typu Kańciasta Dolina) - Serwer na dłużej

unilite

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1c746c6fe8b67390d50a72933bcfe525.png

taki tam... Twój Świat...

Od zawsze lubiłem grać w Minecraft'a. Siedziałem przy nim całe dnie...

Prowadziłem wiele serwerów, niektóre odniosły sukces a inne nie...

Tym razem postanowiłem zrobić serwer na dłużej, aby nie padł tak jak inne serwery w internecie po kilku tygodniach.

Dlatego właśnie powstał serwer Twój Świat !

ip: s100.csrv.pl:18680

Jest to serwer survival, admin gra razem z innymi, nie spawnujemy itemów, nie używamy komend.

Nie gramy przeciwko innym graczom tylko razem z innymi graczami !

A ja Wam gwarantuje działanie serwera przez cały rok !

Trochę o serwerze:

wersja: 1.4.6

Typ serwera: survival

Premium: Nie wymagane

Potwory: Tak

Zwierzaki: Tak

Npc: Tak

Piekło: Tak

Wl: TAK

Zasady:

-nie używamy heatów

-nie niszczymy ani nie kradniemy

-zachowujemy się przyzwoicie

-szanujemy innych (nie koniecznie musimy ich kochać)

Aby dostać prawo gry na serwerze napisz w tym temacie coś o sobie.

(nick w grze, ile masz lat, jak się nazywasz itp) około 100SŁÓW (chcemy mieć naprawdę porządnych graczy)

Wszystkie przejawy agresji, debilizmu karzemy dożywotnim banem na ip.

pluginy: rejestracja, lwc, world guard.

Pozdrawiam Was

:)

Opublikowano

Witam, moj nick z gry to raqszpaq, tak jak i na forum ;) Mam na imie Robert, w minecrafta gram od roku. Zafascynował mnie on, a w szczególnosci gra własnie w trybie surival, niestety na singlu to nie to samo. Dlatego szukam dobrego servera, jesli prawda jest to, ze ludzie sobie pomagaja i graja razem, to ja rowniez bym chcial dolaczyc do WL. Aha, mam 16 lat. Jestem towarzyski i na pewno dogadam sie z innymi graczami. Mam nadzieje, że zagram na tym serwerze :)

Opublikowano

Jestem porządnym graczem, aczkolwiek na sto słów nie będę się rozpisywać bo nie ma takiej potrzeby, zresztą skąd mam wiedzieć czy serwer jest porządny ;_;?

Zamiast tego przytoczę moją starą aplikację na kModa na mpc - odrzucone z braku odpowiedniej aktywności:

Link wew.

Tam jest napisane więcej niż szanowny Pan by chciał.

Nick: Itterek

Opublikowano

Mój Nick : MineCraftMount

Mam 15 lat nazywam się Tomek. Chciał bym zagrać na tym serwerze i wnieść coś na niego. Oczywiście chcę pomagać ludziom którzy tego będą potrzebowali.

Nie jestem jakiś dzieckiem Neo które każdego bije wyzywa i niszczy. Chciał bym się dostać na ten serwer ponieważ chciał bym zagrać na tego typu serwerze.

Pozdrawiam oraz życzę Wesołych Świąt z Rodziną :>

Opublikowano

Jestem porządnym graczem, aczkolwiek na sto słów nie będę się rozpisywać bo nie ma takiej potrzeby, zresztą skąd mam wiedzieć czy serwer jest porządny ;_;?

Zamiast tego przytoczę moją starą aplikację na kModa na mpc - odrzucone z braku odpowiedniej aktywności:

Link wew.

Tam jest napisane więcej niż szanowny Pan by chciał.

Nick: Itterek

Witam, moj nick z gry to raqszpaq, tak jak i na forum ;) Mam na imie Robert, w minecrafta gram od roku. Zafascynował mnie on, a w szczególnosci gra własnie w trybie surival, niestety na singlu to nie to samo. Dlatego szukam dobrego servera, jesli prawda jest to, ze ludzie sobie pomagaja i graja razem, to ja rowniez bym chcial dolaczyc do WL. Aha, mam 16 lat. Jestem towarzyski i na pewno dogadam sie z innymi graczami. Mam nadzieje, że zagram na tym serwerze :)

Mój Nick : MineCraftMount

Mam 15 lat nazywam się Tomek. Chciał bym zagrać na tym serwerze i wnieść coś na niego. Oczywiście chcę pomagać ludziom którzy tego będą potrzebowali.

Nie jestem jakiś dzieckiem Neo które każdego bije wyzywa i niszczy. Chciał bym się dostać na ten serwer ponieważ chciał bym zagrać na tego typu serwerze.

Pozdrawiam oraz życzę Wesołych Świąt z Rodziną :>

ZAPRASZAM - DODANO GRACZY

Opublikowano

Mój nick w grze Leton. Gram w minecrafta od wersji 1.2. Staram się być na bieżąco z nowinkami z "kwadratowego świata". Jestem porządnym graczem, przestrzegam regulaminów oraz staram się być pomocny innym graczom jak i administracji. Chciałbym grać u was bo podoba mi się idea servwera. Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby :)

Opublikowano

Witam!

Zwę się hapvlz, jednak że w życiu realnym mówią mi Filip. To pewnie ze względu na decyzję moich rodziców o nadaniu mi takiego imienia, chociaż mogę się mylić :)

Mam 18 lat, uczęszczam do Liceum Ogólnokształcącego w moim małym miasteczku.

W Minecrafta gram około roku, może nawet około dwóch. Nie liczę :)

Jestem osobą zrównoważoną psychicznie i emocjonalnie. Lubię dyskutować na różne tematy.

Posiadam bardzo ''szerokie'' poczucie humoru. Innymi słowy śmiać potrafię się praktycznie z wszystkiego, nawet z rzeczy dla większości w ogóle nie śmiesznych :)

Liczę na pozytywne rozpatrzenie podania.

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam!

Zwę się hapvlz, jednak że w życiu realnym mówią mi Filip. To pewnie ze względu na decyzję moich rodziców o nadaniu mi takiego imienia, chociaż mogę się mylić :)

Mam 18 lat, uczęszczam do Liceum Ogólnokształcącego w moim małym miasteczku.

W Minecrafta gram około roku, może nawet około dwóch. Nie liczę :)

Jestem osobą zrównoważoną psychicznie i emocjonalnie. Lubię dyskutować na różne tematy.

Posiadam bardzo ''szerokie'' poczucie humoru. Innymi słowy śmiać potrafię się praktycznie z wszystkiego, nawet z rzeczy dla większości w ogóle nie śmiesznych :)

Liczę na pozytywne rozpatrzenie podania.

Pozdrawiam

Mój nick w grze Leton. Gram w minecrafta od wersji 1.2. Staram się być na bieżąco z nowinkami z "kwadratowego świata". Jestem porządnym graczem, przestrzegam regulaminów oraz staram się być pomocny innym graczom jak i administracji. Chciałbym grać u was bo podoba mi się idea servwera. Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby :)

ZAPRASZAM

Opublikowano

Witam. Mój nick to MieluPL. Mam 13 (14) lat i nazywam się Piotrek. Chodzę do 1 klasy gimnazjum i interesuję się tak jak przeciętny chłopak sportem i informatyką.. W minecrafta gram 3 lata i znam go w 99.9 % tak więc z jego znajomością nie powinno byc zbytnio problemów. Ortografię znam bardzo dobrze - i tego samego oczekuję od ludzi na serwerze. Chcę spotkac na nim osoby miłe i "unikalne" które potrafią zagadac i pośmiac się ze swoich błędów, jak i błędów innych - od których nie można uciec..

...Mam nadzieję że wy także spełnicie moje wymagania...

Opublikowano

DODANO PRAWO DO KOMENDY /SPAWN !!

Witam. Mój nick to MieluPL. Mam 13 (14) lat i nazywam się Piotrek. Chodzę do 1 klasy gimnazjum i interesuję się tak jak przeciętny chłopak sportem i informatyką.. W minecrafta gram 3 lata i znam go w 99.9 % tak więc z jego znajomością nie powinno byc zbytnio problemów. Ortografię znam bardzo dobrze - i tego samego oczekuję od ludzi na serwerze. Chcę spotkac na nim osoby miłe i "unikalne" które potrafią zagadac i pośmiac się ze swoich błędów, jak i błędów innych - od których nie można uciec..

...Mam nadzieję że wy także spełnicie moje wymagania...

ZAPRASZAM

Opublikowano

Chciał bym się zgłosić. Oto krótka prezentacja:

Mój nick z gry to: Mauhan. Mieszkam w Krakowie, mam 13 lat, jestem ogarnięty i chętnie współpracuje z innymi.

Proszę o dodanie. Z góry dziękuje i pozdrawiam. Mauhan.

Opublikowano

Dzień dobry, nazywam się Kuba, i mam 14 lat ; D

Nie jestem żadnym "Gimbem".

Interesuje się Gr4fiką.

Posiadam komputer (Oklaski), ale w lutym

dostanę nowy (Oklaski)

Grałem na wielu serwerach typu. "Kwadratowa Masakra" (Nawet miałem swój)

Mój nick z Minecraft?: Centurion1555

Ah, tak !! Mam premium ; )

MPC Love<3

Opublikowano

Dzień dobry, nazywam się Kuba, i mam 14 lat ; D

Nie jestem żadnym "Gimbem".

Interesuje się Gr4fiką.

Posiadam komputer (Oklaski), ale w lutym

dostanę nowy (Oklaski)

Grałem na wielu serwerach typu. "Kwadratowa Masakra" (Nawet miałem swój)

Mój nick z Minecraft?: Centurion1555

Ah, tak !! Mam premium ; )

WBIJAJ

Opublikowano

Nick: NutsCracker

Nie jestem jakimś typem człowieka co kłóci się bez powodu. Zawsze chętnie pomogę: ), umiem ortografie itd. Chętnie bym pograł, ponieważ dawno nie grałem na serverach. Prosiłbym o szybkie wpisanie: )

"Ci którzy nigdy nie zaznali prawdziwego bólu, nigdy też nie będą potrafili w pełni zrozumieć pokoju"

Opublikowano

Nick: NutsCracker

Nie jestem jakimś typem człowieka co kłóci się bez powodu. Zawsze chętnie pomogę: ), umiem ortografie itd. Chętnie bym pograł, ponieważ dawno nie grałem na serverach. Prosiłbym o szybkie wpisanie: )

wiesz co to znaczy ok.100 słów ?

Opublikowano

Witam , jestem Paweł . Mam 13 lat , interesuję się grami . Nie kradnę , nie griefuję . Nick z gry : Scyzorek5. Będę przyzwoicie grał , znam się na ortografii . Mój skype : scyzorek01. Nie mam premium ponieważ uważam , że wydawanie 100 zł jest bezsensowne . Grałem na wielu serwerach o typie Kwadratowa Masakra . Mam nadzieję , że rozpatrzycie moje podanie i będę mógł spokojnie grać na serwerze .

Pozdrawiam

Scyzorek5

Opublikowano

Witajcie! Mam na imię Jakub. Mój nick to: jaqbziom. Mam 15 lat. Interesuję się głównie sportem oraz informatyką. W Minecrafta zacząłem grać praktycznie od pierwszych wersji. Pamiętam jeszcze czasy indev`a, także innych starych wersji. Nie niszczę nikomu jego budowli, a wręcz staram się pomagać graczom jeśli mogę. Grałem na wielu serwerach publicznych, a także wraz z przyjaciółmi na prywatnych. Moje budowle staram się budować jak najładniej. Nie jestem może wybitnym architektem, lecz z każdym nowym zbudowanym budynkiem staję się coraz lepszy. Na czacie jestem kulturalny i nie spamuję, a moją ortografię oceniam na 9/10. Czasami zdarzają się błędy, chociaż bardzo rzadko, lecz nie przeszkadzają one graczom podczas rozgrzywki.

Pozdrawiam, JaQb

QmxhY2tXaGl0RTEyMzQ1X19fZXV3X19fMTEyX19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fMTFfX18yX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

[quote name=Scyzorek5 <3' timestamp='1356451245' post='5888115]

Witam , jestem Paweł . Mam 13 lat , interesuję się grami . Nie kradnę , nie griefuję . Nick z gry : Scyzorek5. Będę przyzwoicie grał , znam się na ortografii . Mój skype : scyzorek01. Nie mam premium ponieważ uważam , że wydawanie 100 zł jest bezsensowne . Grałem na wielu serwerach o typie Kwadratowa Masakra . Mam nadzieję , że rozpatrzycie moje podanie i będę mógł spokojnie grać na serwerze .

Pozdrawiam

Scyzorek5

Witajcie! Mam na imię Jakub. Mój nick to: jaqbziom. Mam 15 lat. Interesuję się głównie sportem oraz informatyką. W Minecrafta zacząłem grać praktycznie od pierwszych wersji. Pamiętam jeszcze czasy indev`a, także innych starych wersji. Nie niszczę nikomu jego budowli, a wręcz staram się pomagać graczom jeśli mogę. Grałem na wielu serwerach publicznych, a także wraz z przyjaciółmi na prywatnych. Moje budowle staram się budować jak najładniej. Nie jestem może wybitnym architektem, lecz z każdym nowym zbudowanym budynkiem staję się coraz lepszy. Na czacie jestem kulturalny i nie spamuję, a moją ortografię oceniam na 9/10. Czasami zdarzają się błędy, chociaż bardzo rzadko, lecz nie przeszkadzają one graczom podczas rozgrzywki.

Pozdrawiam, JaQb

DODANI !

Opublikowano

Podanie na administratora / moda / boba

Jeżeli rekrutacja on

Nick z gry: Hudududu

Imię: Jacob

Umiejętności: Adminem Byłem już na wielu serverach każdego typu od survival po creative a nawet 4fun

Twoja znajomość komend: 10/10

Coś o sobie: Jestem miły, lubię pomagać.

Dlaczego chcesz zostać Administratorem: Ponieważ lubię pomagać, jestem chętny i do wzięcia , i większość mojego czasu jest wolna dla serwera.

Pluginy które opanowałem w 100% :

LWC

Jest to plugin, którym możemy zabezpieczyć drzwi, skrzynie, piec, dispenser oraz furtkę komendą /cprivate. Natomiast, aby odbezpieczyć, wpisujemy /cremove.

Również możemy zabezpieczyć na dwie lub więcej osób komendą /cprivate "Nasz Nick" "Nick drugiej osoby".

WorldEdit

Ten plugin pomaga nam w budowie ogromnych budowli oraz pozwala na przydzielenie terenu graczowi (cuboid). Dodaje on dużo komend dzięki, którym łatwiej się nam buduje oraz niszczy teren .

WorldGuard

Dzięki temu pluginowi możemy wyłączyć obrażenia zadawane od creepera, tnt, lawy oraz ognia. Możemy również zablokować niszczenie terenu tnt lub creeperowi. Ale to nie wszystko, możemy także uleczyć danego gracza, unieśmiertelnić oraz po prostu zabić.

Jobs

Jobs dodaje nam do gry pracę,takie jakie chcemy. Oczywiście za ciężką pracę należy nam się nagroda. Im więcej pracy tym więcej zarobimy pieniędzy.

iConomy

Dodaje nam pieniądze do gry. Aby sprawdzić nasz aktualny stan konta, wpisujemy komendę /money. Jeżeli chcemy komuś zapłacić wpisujemy /pay "Nick" "Cena".

Essentials

Ten plugin również dodaje wiele komend, między innymi ustawienie domu, pogody, godmoda lub narzędzi początkowych.

Button Warp

Daje nam możliwość stawiania warpów - guziczków oraz warpo -płytek

Citizens

Tworzenie NPC

CommandBook

Dodaje podstawowe komendy (spawn, time, give, tp, kit itp.)

HideStream

Blokuje pokazywania się "join the game":

Jeszcze mógłbym wiele powymieniać lecz mi się nie chce :P

POZDRAWIAM PISAĆ NA

GG :42542360

Steam : Capitan Alien

----------------------------------
01 - Operating System
----------------------------------

0101 - Operating System         : Windows 7 Ultimate 32-bit (6.1, Build 7601) Service Pack 1 (7601.win7sp1_gdr.140303-2144)
0102 - Language                     : Polish (Regional Setting: Polish)
0103 - BIOS                             : Award Modular BIOS v6.00PG
0104 - Processor                     : Intel® Core2 Quad CPU    Q6600  @ 2.40GHz (4 CPUs), ~2.4GHz
0105 - Memory                         : 3072MB RAM
0106 - Available OS Memory   : 3070MB RAM
0107 - Page File                      : 2580MB used, 3559MB available
0108 - Windows Dir                 : E:\Windows
0109 - DirectX Version            : DirectX 11
0110 - DX Setup Parameters   : Not found
0111 - User DPI Setting           : Using System DPI
0112 - System DPI Setting       : 96 DPI (100 percent)
0113 - DWM DPI Scaling         : Disabled
0114 - DxDiag Version             : 6.01.7601.17514

76561198045525575.png
Opublikowano

Podanie na administratora / moda / boba

Jeżeli rekrutacja on

Nick z gry: Hudududu

Imię: Jacob

Umiejętności: Adminem Byłem już na wielu serverach każdego typu od survival po creative a nawet 4fun

Twoja znajomość komend: 10/10

Coś o sobie: Jestem miły, lubię pomagać.

Dlaczego chcesz zostać Administratorem: Ponieważ lubię pomagać, jestem chętny i do wzięcia , i większość mojego czasu jest wolna dla serwera.

Pluginy które opanowałem w 100% :

LWC

Jest to plugin, którym możemy zabezpieczyć drzwi, skrzynie, piec, dispenser oraz furtkę komendą /cprivate. Natomiast, aby odbezpieczyć, wpisujemy /cremove.

Również możemy zabezpieczyć na dwie lub więcej osób komendą /cprivate "Nasz Nick" "Nick drugiej osoby".

WorldEdit

Ten plugin pomaga nam w budowie ogromnych budowli oraz pozwala na przydzielenie terenu graczowi (cuboid). Dodaje on dużo komend dzięki, którym łatwiej się nam buduje oraz niszczy teren .

WorldGuard

Dzięki temu pluginowi możemy wyłączyć obrażenia zadawane od creepera, tnt, lawy oraz ognia. Możemy również zablokować niszczenie terenu tnt lub creeperowi. Ale to nie wszystko, możemy także uleczyć danego gracza, unieśmiertelnić oraz po prostu zabić.

Jobs

Jobs dodaje nam do gry pracę,takie jakie chcemy. Oczywiście za ciężką pracę należy nam się nagroda. Im więcej pracy tym więcej zarobimy pieniędzy.

iConomy

Dodaje nam pieniądze do gry. Aby sprawdzić nasz aktualny stan konta, wpisujemy komendę /money. Jeżeli chcemy komuś zapłacić wpisujemy /pay "Nick" "Cena".

Essentials

Ten plugin również dodaje wiele komend, między innymi ustawienie domu, pogody, godmoda lub narzędzi początkowych.

Button Warp

Daje nam możliwość stawiania warpów - guziczków oraz warpo -płytek

Citizens

Tworzenie NPC

CommandBook

Dodaje podstawowe komendy (spawn, time, give, tp, kit itp.)

HideStream

Blokuje pokazywania się "join the game":

Jeszcze mógłbym wiele powymieniać lecz mi się nie chce :P

POZDRAWIAM PISAĆ NA

GG :42542360

Steam : Capitan Alien

Won, przeczytaj publikacje a dowiesz się czemu admin nam nie potrzebny

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...