Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Opłaca się ?

TwojPsycholog

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiem Ci tyle....... Nigdy nie kupuj używek !! Bo czasem bywa tak, że pochodzi tydzień i padnie ... Ona NIBY jest 2-letnia, ale skąd masz tą pewność? Może być już na wyczerpaniu.

Opublikowano

Ja bym nie brał.

Nie dawno widzialem ( Kilka miesiecy temu ) u mnie w jakims sklepie za 600zł nową identyczną, tylko bez tych gier, ale one i tak są warte 50zł wszystkie.

Ale nie znam teraz za bardzo cen :D

Opublikowano

xXSuperClownXx i Miksterek - widać, że fanboy'e PS3. @TwójPsycholog Nie opłaca się, kumpel mówił, że w Tesco za 600zł w piątek widział (a te gry są bardzo mało warte), szukaj nie tylko na allegro, szukaj np. na tablica.pl i gumtree.pl

Opublikowano

Nie lepiej wydać 500 zł więcej w mediamarkcie i mieć pewność, że maszyna nie padnie po 1 dniu, niż kupić za 600 zł i bać się codziennie czy xbox przypadkiem nie odmówi posłuszeństwa? A tak po za tym, po opisie widać, że allegrowicz coś knuje.

Opublikowano

Poszukaj nowej będziesz miał pewnośc że będzie chodzić lata ; ] Ps3 ci odradzam ; D

1390758008-U305854.png graphic.png

Opublikowano

Poszukaj nowej będziesz miał pewnośc że będzie chodzić lata ; ] Ps3 ci odradzam ; D

Gold_Shovel.jpg Gratulacje odkopu tematu.

@/Topic: Radzę ci go kupić, strasznie ci sie opłaca iż x'klocek aktualnie jest lepszy od ps'a - mianowicie ma więcej funkcji, trybów gry i samych gier.

Mój Komputer:

Procesor: Intel Core i5-7600k, COOLER: NOCTUA NH-U12S, Płyta Główna: ASUS PRIME Z270-A, Karta Graficzna: MSI NVIDIA GEFORCE GTX 1070 GAMING X, RAM : 2X8GB CORSAIR VENGEANCE 3000MHZ DDR4, ZASILACZ: EVGA SUPERNOVA 650W G3 FULLY MODULAR, OBUDOWA: COOLERMASTER MASTERBOX LITE 5, DYSKI: SSD 120GB, HDD 2TB

Opublikowano

Gold_Shovel.jpg Gratulacje odkopu tematu.

@/Topic: Radzę ci go kupić, strasznie ci sie opłaca iż x'klocek aktualnie jest lepszy od ps'a - mianowicie ma więcej funkcji, trybów gry i samych gier.

No naprawdę interesujące o czym piszesz, niestety mylisz się...

gier jest tyle samo nie wliczając tytułów ekskluzywnych które PS3 ma więcej, Xbox może się poszczycić dużą ilością gier na Kinecta i to wszystko

jakie niby Xbox 360 ma lepsze funkcje niż PS3, jakie niby ma lepsze tryby gier... tryby gier są identyczne w przypadku wydania gier na obie platformy....

kolejny fanyboy który nie widzi nic innego poza swoja konsolą

819531478353821175209.gif

Opublikowano

@tripipi to samo mogę teraz o tb powiedzieć...

co w moim poście jest fanboy'owskieg?

czy ja gdzieś wywyższam konsolę PS3?

nigdy nie napisałem na forum że PS3 jest najlepsza konsolą i Xboxa nie warto kupować, sprostowałem tylko sprzeczne informacje jakie podał KoX, skoro nie potrafisz tego dostrzec to już Twój problem

819531478353821175209.gif

Opublikowano

No naprawdę interesujące o czym piszesz, niestety mylisz się...

gier jest tyle samo nie wliczając tytułów ekskluzywnych które PS3 ma więcej, Xbox może się poszczycić dużą ilością gier na Kinecta i to wszystko

jakie niby Xbox 360 ma lepsze funkcje niż PS3, jakie niby ma lepsze tryby gier... tryby gier są identyczne w przypadku wydania gier na obie platformy....

kolejny fanyboy który nie widzi nic innego poza swoja konsolą

Xbox ma np zdobywanie nagrod i punkty razem z tym a za punkty to beda gratis gry ^^ sam nie wiem co jest lepsze dopiero dostalem xboxa i xbox ma wygodniejsze pady bo moj kuzyn ma PS3 i gralem u niego Need For Speed a na xboxa mam Forze 3 i jak ¨Twoj Psycholog¨ zastanawia sie to dajcie mu spokuj a nie robicz afery Co jest lepsze PS3 czy Xbox360 P.S pisze to na telefonie wiec sorka za orto.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...