Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Bardzo dziwny problem z FPS

Allemon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiec zakupiłem BO2, wchodze do gry ustawiam najnizsze wymagania i licznik FPS, patrze a tam 100 FPS... Mimo tego ze mam dosyc slabego kompa:

Intel Core 2 Duo 2.53 GHz

AMD Radeon HD 6800 Series (1 GB)

4 RAM

No to pomyslalem sobie, ok super gra dziala to git.

Ale nie moglo byc tak pieknie, 5 minut w grze i spadek FPS fo 15...

Nie mam pojecia co sie stalo i czy da sie jakos to naprawic, ale zaobserwowalem ze kiedy w procesach wylacze svchost.exe to skacze mi znowu okolo 100 FPS

Niestety nie moge wylaczyc tego na stale, proces wraca odrazu po wylaczeniu, ale daje efekt na 60 sekund.

Jakies pomysly?

Opublikowano

To Ci nic nie da... ogarnij ustawienia tak aby mieć przynajmniej 25 fps'ów i możesz grać.

76561198048736832.png

Opublikowano

W ustawieniach usuń cienie, ślady po nabojach itd... ja co prawda nic nie usuwałem i mi skacze do 60 fps...

Zmień te ustawienia

tmpqe.png

Opublikowano

W ustawieniach usuń cienie, ślady po nabojach itd... ja co prawda nic nie usuwałem i mi skacze do 60 fps...

Zmień te ustawienia

To Ci nic nie da... ogarnij ustawienia tak aby mieć przynajmniej 25 fps'ów i możesz grać.

Tu nie chodzi o grafike, robilem juz wszystko na najgorszych i nie dzialalo

Opublikowano

ja mam taki problem ze jak gram np na wysokich to mam okolo 60-70 fps a gdy zaczne celowac spada do 10-20

ma ktos rozwiazanie ;/?

Opublikowano

Daj wysoki priorytet dla gry

Nie zadzialalo, ale ustawilem niski priorytet dla svchost i mam 90 FPS na najwyzszych opcjach, dzieki :]

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...