Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

"Pani Kasia" dla mmt

Farex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, co wy na to aby wprowadzić taką drugą "panią kasię" tylko, żeby jej "posty" zawierały filmy mmt?

Pomogłoby to w reklamie kanału.

Opublikowano

Już jest pan Kaś.

No , ale pomysł dobry, trzeba jakoś rozreklamować mmt.

Opublikowano

Nie. Bardzo denerwujące są te reklamy, a jakby miały być podwójne to już totalnie.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Czemu nie, kolejna żona mi się przyda xD

A tak serio to nie. Dlaczego? Filmy się muszą załadować, przeglądarka by lagowała. Nope.

Jeśli nie będzie autoplaya, to film nie będzie się buforował dopóki na niego nie klikniesz.

Top: Jestem na tak.

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

Reklamować filmy mpc na mpc?

Raczej większość ludzi z tego forum wie o filmach mmt. Reklama tutaj niepotrzebna.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Na tak jezeli ostro nie zlaguje forum nie bedzie autoplay i beda wyswietlaly sie zadko

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Reklamować filmy mpc na mpc?

This.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano
Ta, wprowadźcie to i mogę zapomnieć o włażeniu na mpc na moim Hitlerowskim kompie.

Jeśli nie będzie autoplay'a, to w czym problem? Przecież filmy same się nie będą uruchamiały?

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

Ja jestem na nie, przeszkadzało by to wielu osobom w przeglądaniu forum. W dodatku, to troche sztuczne, nabijanie w ten sposób wyświetleń. Jest system filmów i to wystarczy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...