Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrypty - RedBot Pro

kosik11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ma ktoś scrypta na używanie mana potion? Bo na Healer nie działa ta opcja a mam napisane 40-160 i nic daje ADD i nic nie manaskuje

Musisz coś źle ustawiać w healerze, zajrzyj tu :

http://www.mpcforum.pl/topic/801701-tutorial-redbot-pro-wszystko-co-z-nim-zwiazane/

sybga.png

Jeśli Ci pomogłem daj Lubię to :)

Opublikowano

czy jest jakis skrypt ktora umozliwia zakladanie np. jakiegos ringa po wcisnieciu jakiegokolwiek klawisza np. TAB?

I prosilbym jeszcze o skrypta zeby mowil hi gdy bedzie gracz na ekranie

• 8 miesięcy temu...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Odkopię trochę temat.

Mam problem ze zbieraniem złota do bpków. Otwiera mi 2 bpki na loot, jednak zbiera mi kasę do jednego. Nie wiem jak zrobić, by zbierał również do drugiego.

Albo druga opcja, jakby ta była zbyt skomplikowana:

Chciałbym, by po każdym okrążeniu przeniósł złoto z goldBP do goldBP2.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Siemanko, nie wiem dlaczego ale funkcje: say(text); lub npcsay(text); poprostu nie działają... Gdy ustawie czy to własnorecznie napisane czy skopiowane z tego tematu skrypty zacinają się na tych linijkach i wyskakują komunikaty: The function or variable does not exist at line:3, numerek zależnie od linijki w której jest dana fukcja. Co robie źle?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Siemanko, nie wiem dlaczego ale funkcje: say(text); lub npcsay(text); poprostu nie działają... Gdy ustawie czy to własnorecznie napisane czy skopiowane z tego tematu skrypty zacinają się na tych linijkach i wyskakują komunikaty: The function or variable does not exist at line:3, numerek zależnie od linijki w której jest dana fukcja. Co robie źle?

Wklej dokładnie to co masz tam wpisane.

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Może ktoś pokazać przykładowe przejście jak to wygląda, aby przy zbyt małym capie wrócił do dp? Wiem, że sam skrypt już był, lecz mnie interesuje jego otoczenie- w jaki sposób jest rozwiązana sprawa samego powrotu z expowiskal, z którego trzeba przejść spory kawałek zmieniając poziomy itp. Z góry dziękuje.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

moze ktos poprawic ten skrypt nie dziala gdy go wklejam 

//nazwa itemu
string xItem = "Mana Potion";
//ile zeby wyl alarm
int xAlert = 15;
if (itemcount(itemid(xItem)) <= xAlert) {
playsound("beep.wav");
wait(200);
}

zrobilem restart bota i zadzialalo ;) dz i sorki

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

siema, ma ktos moze skrypt dla pallka na cycki thais , fibula, amazonki carlin albo gdzies gdzie mozna expic 30 palkiem obojetnie,  glownie chodzi mi o to zeby chodzil do dp i bral speary....

z gory dzieki:)

bot to REDBot :D

ps. jesli moge proszic to prosze odpisac na priwa, bedzie like xD

• 5 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam,mam problem otóż przy skrypcie na kupowanie  mana potów : 

int x = 200;

int y = 268;[/center]
say("hi");
wait(1000,1500);
npcsay("trade");
wait(2000,1500);
buyitemsupto(y, x);

Wyskakuje mi błędy :

Error number CS1525 at line : 1

You are missing a ; at line: 1

Z tego co pisze brakuje tego znaku ; lecz wszystko jest w porzadku.Moze ktos mi pomoc? :))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...