Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Maszyna pod serwer

dSimion

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lagów nie powinno być ale dopytaj się jak to jest z serwerami do gier. Bo nie wiem czy na tym hostingu czy na innym nie wolno na jakimś tam typie stawiać. Ok 90 slotów

Opublikowano

Jeżeli nie masz podstawowej znajomości Ubuntu to się za to nie bierz :) Instalacja Javy jest bardzo trudna :D

(można tutaj instalować gry, bo to dedyk... Jakby to był VPS czy coś innego to mogliby zabronić...)

PS. Kupuję ten sam serwer (dokładnie 14 Stycznia) i jak chcesz to mogę Ci to wtedy lepiej przedstawić

PSS. Z moich wyników wychodzi na to, że ta maszyna utrzyma 150slotów :)

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

Jeżeli nie masz podstawowej znajomości Ubuntu to się za to nie bierz :) Instalacja Javy jest bardzo trudna :D

A no bardzo trudno zainstalować jave.. mając 1000000 poradników w google :)

Zresztą, ubuntu pod minecrafta? hah..

Cd. dedyka, to na Spigot może ci te 150 slotów ogarnie (dysk SATAII xD )

Zależy jaki typ serwera, jeśli serwer z mapą bez ograniczeń to o 150 zapomnij, bo dysk nie wyrobi

Serwery:
-SkyBlock.PL

Opublikowano

Mówię :) 150 slotów spokojnie wystarczy :) To około 110mb na gracza, a zalecane jest 64mb

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...