Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Groźby

Mateq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Takie coś wysyłaj Adminom lub jego opiekunom na PW. Nikt nie potwierdzi, że to akurat on więc kary żadnej nie będzie.

Dlaczego nikt nie potwierdzi?

Rozmowa była na GG nie na PW MPCforum.

(Chociaż niby numer się zgadza z tym co ma :/)

10s7llx.png

By

Maxio!

Opublikowano

Nieźle, najlepszy tekst:

Pamiętaj śmieciu, to Ja będę Twoim pogromcą.To jest jeden z głównych celów bycia w teamie M2.

beka xD

Opublikowano

na 100% to SKMI bo to jego GG, takie zachowanie nie przystoi moderatorowi, ale jest jeden minus tej rozmowy że odbywała się ona na GG.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Bywalec
Opublikowano

Tak jak już dzisiaj wspominałem, nowi kidmoderator'zy Metin2 nie są wzorem do naśladowania, lecz przeciwnie, nie powinno się brać z nich przykładu.

Jednym słowem - PORAŻKA.

Opublikowano

''rudy cwelu '' heheszki :x

teej ten holly ma napierdolone w bani, widze ze dawno mu nikt w łeb nie przyjebał...

bym mu przyjebał to by mu się barszcz z komunii świętej zwrócił.

Opublikowano

Jebłem z tego : "Pozdrawiam grabarzy [...]" xDD

A tak wgl. co on do Cb ma ? I za co takie tyrane było hmm.. ?

Bywalec
Opublikowano

W ogóle ktoś powinien wprowadzić na forum stary porządek. Większość moderatorów nie powinno mieć swoich rang. [Nie mówię tu o Kaś'u..]

Opublikowano
A co ma GG do forum? Nic. Więc temat do kosza.

Kasię easy bo ma. Zachowanie jest nie karygodne, owszem rozmowy z GG zostawiamy na GG, ale ten koleś należy do forum i w pewnym stopniu (jeżeli to on) powinien zostać upomniany przez załoge. Sprawy tak poprostu olać nie można, ogar ^^

Opublikowano

Kasię easy bo ma. Zachowanie jest nie karygodne, owszem rozmowy z GG zostawiamy na GG, ale ten koleś należy do forum i w pewnym stopniu (jeżeli to on) powinien zostać upomniany przez załoge. Sprawy tak poprostu olać nie można, ogar ^^

Ale sprawa wydarzyła się poza forum.. Gdyby było to na PW to już był by zdegradowany i zbanowany.

10s7llx.png

By

Maxio!

Bywalec
Opublikowano

Coś czuję, że AsNaebaem* chce się pozbyć swojego kolegi z team'u.

Niezły burdel w tym MT2.

Opublikowano

Nie będę się wypierał. To prawda, pisałem tak, ale co mają sprawy forum do GG jak ktoś wyżej napisał ? Zawsze jak wdawałem się w dyskusje to ktoś z góry mówił, żeby sprawy załatwiać na GG, więc tak robię. Nie będę się z Tobą kłócił na forum, bo brak sensu, Ty jesteś bezkarny. Nie niezniszczalny, jesteś po prostu bezkarny.

Opublikowano

Coś czuję, że AsNaebaem* chce się pozbyć swojego kolegi z team'u.

Niezły burdel w tym MT2.

O nie, nie.. Elro proszę cie, abyś nie przeginał :rolleyes: . Nie chcę, aby ktoś z teamu wyleciał, bo mi na tym naprawdę nie zależy.. Mamy ekipę radzimy sobie więc po co takie coś? Jeżeli to on i Administracja to potwierdzi to konsekwencje poniesie jak najbardziej słuszne..

10s7llx.png

By

Maxio!

Opublikowano

Haha, rozpierdala system xD

Zdjąć mu Kida!

Nie.

I wiesz co ? Nie przeproszę Cię matekaj, bo na forum to Ty jesteś głównym powodem zamieszań i negatywnych obróceń w stronę administracji. Rodzisz hejterów i troli, czujesz się Bogiem, chyba za dużo Paktofoniki. Zwróć uwagę, że mam swój honor i nie poleciałem ze skargą na Ciebie gdy pocisnąłeś mnie w statusie. Trochę dojrzałości proponuję.

Dobrze gada.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

I wiesz co ? Nie przeproszę Cię matekaj, bo na forum to Ty jesteś głównym powodem zamieszań i negatywnych obróceń w stronę administracji. Rodzisz hejterów i troli, czujesz się Bogiem, chyba za dużo Paktofoniki. Zwróć uwagę, że mam swój honor i nie poleciałem ze skargą na Ciebie gdy pocisnąłeś mnie w statusie. Trochę dojrzałości proponuję.

Opublikowano

No tak kurwa, tyle że takie groźby nie są miłe - rozumiem że to gimbusy i się straszą to tamto//bekę kręcą a w rzeczywistości by nic nie zrobił - ale to jest karane do 3 lat i wyżej nawet, więc związku z tym na miejscu czerwonych przepadał bym sprawe, i bym ujebał tego co trzeba, nawet mimo tego że sprawa była na gg.

Hejt etc. to co innego niż groźba ;C

//Nie spruwać się do mnie, nie jestem anty któremuś z nich, poprostu neutral ;C

Opublikowano

Lepiej się nie wypowiadaj, bo to twój best friend ;x

Lubie go, tak masz racje. Ale co ma GG do forum pytam jeszcze raz? Nic. Skoro ktoś w apli na mentora pisze 'pomagał mi często na gg, jestem na tak' a potem MK odpisuje 'gg nie ma nic do forum, liczy się pomoc na forum' to co? Tutaj niby ma coś? Nope.

Nieregulaminowa sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...