Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Auto clicker

Perkal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :D

Szukam auto clicker bota który w grze, nie wiem czy graliście w MTA (Multi Theft Auto ; SA), będzie mi klikał spacje na siłowni tylko tak jak najszybciej sie da :D

I szukam też takiego clickera który by mi pomówgł nabijać stamine biegając na bierzni, ale ten auto clicker musiałby co ileś tam sekund klikać np po 20 razy spacje bo jak by pasek doszedł do fulla to postac automatycznie spada z bieżni.Jeżeli chodzi o auto clickera na siłownie to żeby klikał spacje i to jak najszybciej bo tam nie ma ograniczeń.Z góry dziękuję za pomoc, życzę wesołych, zdrowych i aby sylwester był udany nie zabardzo skacowany :D!!!

Opublikowano

Auto Clicker Typer

Autohotkey

Tutaj coś znajdziesz dla siebie:

http://www.mpcforum.pl/topic/204261-prosbabot-klikajacy-dany-przycisk/

//gif w sygnie

F.

RZAL :<

Do u wanna fight with me?

Opublikowano

Bo ja bym chciał żeby mi jeden klikał maxymalnie szybko, nie wiem czy da się poniżej 1sek

A drugi niech mi klika co 10 sek jeszcze nie wiem musiałbym zobaczyć np co 10 sek 20 kliknięć :D

Weteran
Opublikowano

tu masz opisane jak dobrze go ustawić

potem zostawiasz go wł grę i naciskasz dany klawisz i np idziesz zrobić sobie kanapkę

graphic.png

Nie otwierać pod żadnym pozorem :D

1358284006-U713459.png

1356566001-U334301.png

by

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...