Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Ocena komputera

fuunny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema ; D Dostałem pod choinke komputer i mam pytanie czy pojda mi na nim jakies lepsze serie gier ?

WINDOWS 7 64 BIT

8 GB RAM

Karta Graficzna : NVIDIA GeForce GT630

Procesor : Intel Core i3 3.30 GHz

To chyba tyle jak mam cos jeszcze podać to piszcie : D

1390758008-U305854.png graphic.png

Opublikowano

Niech zgadnę... Kupiony przez allegro??? GT 630... Boże co za szit... Chłopaku, jak możesz to opchnij to na tym całym allegro, troszkę taniej od innych sprzedających (żeby poszło) i jak będziesz miał kaske to ci coś złożymy :>

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Laptop: ASUS A555L

Opublikowano

Niech zgadnę... Kupiony przez allegro??? GT 630... Boże co za szit... Chłopaku, jak możesz to opchnij to na tym całym allegro, troszkę taniej od innych sprzedających (żeby poszło) i jak będziesz miał kaske to ci coś złożymy :>

A co Tu opychać... Ten sprzęt nie kosztował więcej niż 1500 złotych, sprzeda za 1300 to i tak gówno dostanie za te pieniądze. Najlepiej to jakby skorzystał z możliwości 10 dniowego zwrotu towaru (jeśli jeszcze 10 dni nie minęło i jest to zakup przez neta) to wtedy odzyska pełną kwotę za komputer.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...