Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jak przetrwać w dzikiej dżungli ?

stokarz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Naucz sie czytać ze zrozumieniem

. Nie możesz grać postacią taka jak np. Ryze w dżungli bo po prostu nie da ona rady.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

@up Ale za to Karmą w jungli da się grać :D

@top fajny poradnik, mógłbyś dodać masterki i proponowane buildy :)

Opublikowano

Lol ludzie Diana ma dluga jungle? Jej pasyw bardzo pomaga w jungli + tarcza. (jungle robie tyle co amumu) wiec nie jest zle.

Lol ludzie Diana ma dluga jungle? Jej pasyw bardzo pomaga w jungli + tarcza. (jungle robie tyle co amumu) wiec nie jest zle.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

dzieki. naprawde poradnik przejrrzysty i z dobra trescia.

postacie dobre. dziejuje nawet za to ze nie wiedzialem ze jak zostawie moba od np reda to sie nie respnie.

wczoraj go przeczytalem i zagralem olafem...

wynik ~ 8:1:5 czyli najjlepszy...

jeszcze raz dzieki i czekam na kolejne pooradniki

Kliknij ,, Lubię to '' a postaram się odwdzięczyć ;D

dlayarkera.png

by

+

Bonus ;D

Ex Moderator NosTale x2 I Gold Member

Opublikowano

ref dodałem czary przywoływacza

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Ja na jungle osobiście polecam Udyra na 13lvlu konta czyściłem jungle bez problemów :D Ma stuna - przyśpieszenie,dobry dmg.Nocturne ma troche mało hp ale i to da się ogarnąć runami na armor.Ma duży attack speed, genialny do dobijania,gankowania ult.Dzięki 'e' przeciwnik rzadko ucieka, na w mamy tarcze co uchroni nas między innymi przed ultem dariusa, na q mamy taki dopalacz, po prostu pro :D Lee Sin moim zdaniem to raczej postać tylko na jungle.Jest do niej stworzony, dzięki dashowi do przeciwnika,slowa i wykopu ;D Widziałem Diane na jungli i nie wiem czy się nie opłaca...W końcowym etapie gry (ranked) 11/5 (astyst nie pamiętam ;c ale coś około 12 ).

kunshi.jpg

Sygnatura jest mojej roboty <3 Chcesz podobną ? :)

Opublikowano

Podstawowymi czarami które należy wciąć udając się w dżungle są 1356693320-U331881.pngoraz 1356693485-U331881.png

lub gdy idziemy bardziej agresywnie 1356693515-U331881.jpg. Zmien to bo ktoś może pomyśleć żeby wziąść Flasha + exh zamiast exhaust + smite

Gram aktualnie na

Nick :

Klasa :

Poziom :

Królestwo : Jinno

Opublikowano

"Wymienię wam jedne z najlepszych i najczęściej używanych postaci w dżungli, a są to :" Zapomniales o moim Dravenie :c . On jest tez OP na jungle . Btw . poradnik w miare :)

mpcforum4everblue.jpg
Opublikowano

Ok a czego w takim razie ci brakuje jak poradnik w miare? Oczywiscie nie moge napisc wszystkich sekretow dzunglowania bo by potem chodzily same koxy :P

1366981151-U331881.png
By Vanosz

Opublikowano

ref jak ktoś ma jeszcze jakiś pomysł co dodać niech napisze

1366981151-U331881.png
By Vanosz

Opublikowano

Mógłbyś wymienić sytuacje kiedy wypadałoby wybrać Exhaust'a + Smite'a oraz na jakich postaciach najlepiej. Pozdrawiam i liczę na odpowiedź.

A69JQBD.png

Lastivia s2 | Szaman Smok   |   Shatan  |  60 | CannabiS | Shinsoo | Sprzedam!

Moyes | Szaman Smok | Shatan | 75+ | Salvation | Shinsoo | Off

Opublikowano

@up

LEE SIN BEZ FLASHA xD

A gdzie pro plays? Q > Q do enemy, flash za niego i wykopanie w stronę teamu?

You MAD?

Opublikowano

Co do poradnika bardzo dobry ale nie zgodzę się z tym że autor napisal że "takie postacie jak np. Ryze nie mają przetrwania w jungli" .. Da rade właśnie testowałem niedawno i ciekawą ma jungle.

Opublikowano

No ok da rade to wiem tak jak 70% postaci ale co z tego jak ma beznadziejne ganki counter jungle i tak naprawde nie pomoze nic druzynie? Np. Taki maokai zrobi wiecej wiec nie widze powodu dla ktorego mialbys isc ryzem do jungli.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

Opublikowano

No ok da rade to wiem tak jak 70% postaci ale co z tego jak ma beznadziejne ganki counter jungle i tak naprawde nie pomoze nic druzynie? Np. Taki maokai zrobi wiecej wiec nie widze powodu dla ktorego mialbys isc ryzem do jungli.

Inne dziwniejsze postacie w jungli mogą pieć słabe ganki, ale natomiast Ryze moim zdaniem jest świetny w jungli. :P

Opublikowano

@up

LEE SIN BEZ FLASHA xD

A gdzie pro plays? Q > Q do enemy, flash za niego i wykopanie w stronę teamu?

Takie rzeczy ja mogę robić bez flasha, lol..

1. Sposób: Q -> Q -> Slow z E -> Ulti

2. Sposób Q -> Q -> Exhaust -> Ulti

3. Sposób Q -> Q- > Ward (W) -> Ulti

Lub Flash na Lee Sinie bez flasha:

Q->Ulti->Q

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...