Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Gra o 6 GB na plyty DVD-R 4,7 GB

Idefis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Mam pelno plyt DVD-R o 4,7GB i moj problem jest ze chce se nagrac gry o pojemnosci 6GB, a wiec jak to rozdzielic na 2 plytki? normalnie Winrarem a potem to zlaczyc?

EDIT.

I czy by dalo sie ze jak np. gra jest na 2 plytach dvd i jak sie zainstaluja pliki z dvd1 to zeby wlozylem dvd2 i dalej sie instalowalo.

Tak jak sie kupuje gre w sklepie na 2 plytach.

1370985415-U261426.png

ID PlayStation3 -> IdefisKiller

Opublikowano

weź cały plik wrzuć do nero czy innego tam typu wypalacza i on sam poprosi o 2 płytę jak pamiętam

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

albo mocno skompresuj

i7 3770K @4.6GHz

GTX 760 SLI x2

16GB 2400MHz

2x256GB Samsung 830 Raid 0

Opublikowano

Nero akurat mam, a wiec tylko dam plytke, nero mi wypali i jak zbraknie na niej miejsca do poprosi o druga plytke i dalej mi sie nagra? i przy instalowaniu jak by to wygladalo

1370985415-U261426.png

Opublikowano

Ech... piratom nie pomagamy, ale... Weź zrób obraz płytek w Daemonie, normalny podział DVD i powinno Ci się tam zrobić w 2 pliczki .iso. Jeden na jedną, drugi na drugą płytkę.

PS. A na przyszłość: to forum nie popiera piractwa.

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Laptop: ASUS A555L

Opublikowano

Ech... piratom nie pomagamy, ale... Weź zrób obraz płytek w Daemonie, normalny podział DVD i powinno Ci się tam zrobić w 2 pliczki .iso. Jeden na jedną, drugi na drugą płytkę.

PS. A na przyszłość: to forum nie popiera piractwa.

żadne piractwo, jak się kopiuje grę to na świecie staje się ich więcej nie ma w tym nic złego

i7 3770K @4.6GHz

GTX 760 SLI x2

16GB 2400MHz

2x256GB Samsung 830 Raid 0

Opublikowano

To nie do piracstwa tylko dla kopi orginalnej plyty wylacznie do mojego uzytku

1370985415-U261426.png

Opublikowano

to tylko na DVD DL , co najwyżej możesz iso zrobić i podzielić na dwa pliki kopiując potem na dwa DVD

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

wisniaboss

ehe jeśli kopiowanie jest piractwem to idź najpierw do producenta powiedz mu prosto w oczy dlaczego jedną grę kopiował na miliony płyt tylko że dodał klucz seryjny. więc to że zrobi sobie kopie zapasową gry to nie znaczy że od razu jest piratem.

a do tematu to tak jak mówiłem że wystarczy wypalić przez nero on sam poprosi o 2 płytę a jeśli się boisz to podziel przez program iso

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

nero nie poprosi o żadną druga płytę ! pisze wyraźnie kupić płytę DL będzie kopia oryginału 1:1

żaden program do nagrywania nie podzieli oryginalnej płyty na dwa obrazy ISO by dało się potem użyć jak normalną instalkę z jednej płyty

zresztą z tak nagranej płyt nawet jeśli mu się uda podzielić nie będzie można korzystać by uruchomić grę

sposoby co opisujecie są do FILMÓW a nie plików programów które nie można uciąć sobie kiedy pasuje !

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...