Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie działający monitor.

OoOszogunOoO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Opis sytacji: Wczoraj brat zmienil rozdzielczosc koma, wszedl do gry i zminimalizowal ja po czym mu sie komputer wyłączył, sprobowalem go wlaczyc ponownie ale wyskoczył bład "out of range".

Dzisiaj podłączyłem kompa pod tv, wszystko ladnie dziala ale gdy przekladam kabel DVI do monitora (HYUNDAI X96W) to wyskakuje "no singal input" sprobowalem ustawic inna rozdzielczosc ale ten cholerny monitor nie chce rychnąć :). Wczoraj po usterce i po przelozeniu kabla DVI z tv do monitora monitor rychnął ale po ponownym wlaczeniu stacji komunikat "no signal input". Komputer ma juz 2 lata.

Procek: Pentium Dual Core e5300

Karta: NVidia GeForce 9600 GT

Dziwne byloby to ze wczoraj wszystko dzialalo, po zmianie rozdzielczosci nie chce monitor rychnac, jezeli kabel DVI by nie dzialal to bym do tv nie podlaczyl, nie mam pojecia co moze byc tego przyczyną. Moze ten typ monitora musi miec ustawioną inna rozdzielczosc niz 1024x768.

Pozdrawiam i z góry dziękuje :)

Opublikowano

Uszkodzony kabel. No signal imput mowi mi ze ten kabel co podlaczasz do monitora jest albo zle przykrecony albo uszkodzony. NAPEWNO

QL4A4Sf.png

Opublikowano

tyle ze pod 2 monitorem z innym kablem tez nie dziala, a jak podlaczam tym kablem pod tv to jakos dziwnym trafem dziala :/

Dodam ze przy wlaczaniu monitora na poczatku pojawia sie "out of range" potem "no signal input" monitor sie wlacza i wylacza jakby czegos szukal :O

Opublikowano

problem rozwiazany, podlaczylem 2 monitor pod laptop rozdzielilem obraz i zarychnął, najwyrazniej przy 1 monitorze (HYUNDAI) musiala byc wtyxczka do DVI rozwalona.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...