Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Beran-Setaou

zjedzoko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam gram na jednym z serwerów prywatnych :) I mam taki problem że nie mogę ubić Beran- Sateou Sura WP a koleś słabszy ode mnie go ubija :) Możecie mi pomódź i powiedzieć jakie eq na niego trzeba zrobić i jak atakować :D Z góry dziękuje

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mistyki + najlepiej jak byś miał roski na kryta dłonie krytyka, przeszywki. Jak masz minimum 60 na kryta dodaj to tego KD Moba w broni + najlepiej trutka z dużymi średnimi.

Ogólnie to tak

Kryt

Mistyki

Moby

Przeszywka

(Trucie, aby HP się nie regenerowało).

10s7llx.png

By

Maxio!

Opublikowano

Mistyki + najlepiej jak byś miał roski na kryta dłonie krytyka, przeszywki. Jak masz minimum 60 na kryta dodaj to tego KD Moba w broni + najlepiej trutka z dużymi średnimi.

Ogólnie to tak

Kryt

Mistyki

Moby

Przeszywka

(Trucie, aby HP się nie regenerowało).

Mistyki??? kogo ty chcesz tu wkręcić , na Barana nie dziala zaden bon silny przeciwko , jedynie duze sr , kryt , przeszywa , potwory

<p>

Opublikowano

Więc tak na Smoka nie działają żadne bony 'siln przeciwko....'

Uzbruj się w trutke sr50+,eq na kryta,eq z 6/7 pod exp(jak bony 6/7 są na twoim serwie).

Weź też dłonie krytka,atak boga smokó i roski.

Ja na serwie Pand***Mt2 z takim eq jak wżej opisałem ubijałem smoka sam bez bufa,na 105lvl WP.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...