Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z nagrywarką iHas 124-19 B

kkoniarczyk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

było patrzeć co kupujesz

najtaniej przejściówkę/adapter ata-sata

drożej kontroler sata

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Musisz kupić kabel SATA.

U mnie za 2zł jest w sklepie i za tyle kupiłem. Podpinasz go do płyty głównej i do nagrywarki.

A drugie wejście to od zasilacza musi iść taki kabel który wepniesz do nagrywarki.

Ewentualnie jak masz np 2 dyski podłączone kablem SATA to możesz odpiąć jeden ( tylko nie ten z windowsem ) i podpiąć nagrywarke na czas nagrywania.

Z tego co się orientuję, to kupiłes ją do xboxa bo zakładałeś tam temat, wiec myślę, że odpinanie dysku i podłańczanie nagrywarki, aby nagrać raz na tydzien jedną grę powinno wystarczyć :D

PS. Mam taką samą nagrywarke :D

Opublikowano

zrób zdjęcie wejścia do nagrywarki i podaj model lub zrób zdjęcie wtyczki od zasilacza łatwiej jest sprecyzować jaką masz wtyczkę i doradzi się

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Dobra kupiłem adapter za 30 zł i jest git :) teraz może wie ktoś jak to podłączyć :D

Kupiłeś adapter no to ten kabel ze starej nagrywarki do adapteru wsadzasz i wtedy drugą końcówkę adapteru do Ihasa.

A SATA Power ( Czyli zasilanie ) to od zasilania idzie taki kabel. Końcówka jest taka sama jak tego drugiego tylko jest dłuższy.

Tak mi się wydaje ;D Jak coś to pisz gg bo pewnie do tego tematu juz nie zajrze xD Lub cytuj moj post to mi sie wyswietli : )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...