Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Rozbudowa E-75

Shoobe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, obecnie zbieram kaskę na E-75 (już tylko 500k ^^) i chciałem się dowiedzieć co w nim po kolei rozbudowywać.

2815676267.png

Opublikowano

Gąski, silnik, wieża działo.

Mam ten czołg i wiem jaka jest udręka grania bez najlepszego silnika dlatego lepiej się męczyć bez działa niż bez silnika.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Ale mając działo masz już jak zbierać expa ;]

Nie pierdziel działo z KT ogarnia lajtowo tylko z 10 tierami są małe problemy.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Człowieku mam ponad 500 na E75 i wiem jaka jest różnica... I z pewnością najpierw robi się działo

Jest różnica, ale zrozum, że silnika jeżdżenie to udręka i żadne działo tego nie poprawi często zanim dojedziesz na bitwe, to połowy teamu nie ma.....

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

A czy grałeś chociaż E75 ? U siebie na koncie ? Albo u kogoś.

Przecież pisałem, że mam E-75 <facepalm>

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

A sorka :P To moim zdaniem silnik ogarnia sprawę... A jeżeli uważasz że lepiej zrobić silnik niż działo które po prostu zamiata resztę to życzę powodzenia ;)

Nie musisz mi życzyć powodzenia, bo w E-75 już mam silnik i teraz tylko ostatnie 20k free expa na działo ;)

Każdy gra inaczej dla mnie mobilność, to podstawa dlatego wole najpierw silnik

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

1.Gąski

2.Silnik

3.Wieża

4.Działo

Ja zrobiłem tak i jest dobrze[Działo z kt z załadowanym 5x premium ammo dawało rade na X]

ade4410f7622f8ba6a405952010b4d7f.png
Opublikowano

odnosnie killThemAll i Fernoxa, to wolicie jak widać jechać 10 na godzinę hym? w t95 tez silnik na koncu badacie?

Zależy od stylu gry...

Wole pierwsze zadawać większe dmg co wiąże się z większym expem i kasą, a potem zbadać silnik.

Opublikowano

bardzo duzo tego dmg zadasz jak doczłapies się do 1/3 mapki i juz będzie po bitwie... lepszy silnik to podstawa w niemieckich ht na tym tierze...

Opublikowano

bardzo duzo tego dmg zadasz jak doczłapies się do 1/3 mapki i juz będzie po bitwie... lepszy silnik to podstawa w niemieckich ht na tym tierze...

To Twoje zdanie moje jest inne.Chcesz pogadać to zapraszam na pw a nie tu spamujesz...

Wyraziłem swoją opinię i nie wiem co Tb do tego?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...