Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][EP2]Vendetta Gaming Network LastChaos

IJustWantToDie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witamy nowego GM'a [GM]Scion (oczywiście Amerykanin)

z tej okazji wiele event'ów typ spawn event, buff event....

Btw w tym tygodniu 100% szansy na odbicie MCS gdyż babka co miała skonczyła grać na vendetta.....

ElGownino .... bo dodam rozmowy z GG :D

• Odpowiedzi 99
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Scion jesli to ten co gral na fantasyLC to znam go .Troche marudny koles ale zato bardzo gadatliwy.Zna sie na grze bo to on wyczarowal master stone +25 ktorych nie bylo w IS .Tone cashu zawsze mial chwalil sie ze ma najwiecej golda na serwerze co bylo prawdopodobnie prawda.

Opublikowano

Wiesz.... zanim został GM'em (czyt 3 dni temu) pisałam z nim... marudził, że ma ponad 5k+ run, i nie może znaleść master stone +25 w paczce z IS.....

Więc sporo kasy na cash wydał..... Co do cube były event'y..... Buff'ował wczoraj lącznie 5h, przez 3 dt spawn event'y.... pełno rare acc się wydropiło =)

A, że cube znika po teleport'cie to z buta ! -.-

Opublikowano

dsadsadsa_xqwqrhn.JPG

Natomiast Stone of Life z 5 opcjami dodaje 10k życia, 150 con, 10% hp reg, 30% hp, i 10% con (chyba 10% con)

Oczywiście miałam takie szczęście, że to są ACC słabe.... gdyż mogą one mieć od 3 do 6 opcji....

Jeden z najlepszych ACC ma 60% wep atack i 100% amor def... Lecz nazwy nie pamiętam :D

Opublikowano

Te acc dropia z bossa (smoka ) w egha ?

merac - Grand Red Dragon

dratan - Kamirra

egeha - Grad Gold Dragon

Oczywiście ten w merac jest słaby, w dratan troche silniejszy oraz w egeha najsilniejszy....

Również drop jest inny z bossa w merac dropi 250 mc i jedno acc natomiast z bossa w egeha 1'000mc i 3 acc....

Oczywiście dropią one jeszcze HS'y, MS'y, Medicine, LS'y, zestaw potionek na 1h, Złoto, MC, Acc (może coś jeszcze, lecz nie pamiętam szczerze mówiąc)

Opublikowano

Wbilem 173 lvl jakos nawet przyjemnie bylo wbic taki lvl ale dalsze expienie to jakas pomylka .Lubie serwery gdzie trezba sie wykazac aby wbic lvle ale bez przesady jak mobek ma mnie na 2 skille to nie ma sensu expic .Myslalem ze te bossy 200 lvl bedzie mozna samemu ubic ale widze ze tez nie jest to mozliwe a graczy jak na lekarstwo .Jesli boss na raz zabiera mi 10k hp a ja mam 30k hp dotego nie moge go stunowac a on mnie tak to jak dlamnie to paranoja .Buffkow juz nie bedzie bo starzy gracze plakali ze oni mnieli ciezko a nowi latwo. Dziwne to wszystko a szkoda bo serwer wydawal sie fajny .Moim zdanie powinni zmienic sile ataku,ilosc hp mobkow w tower.

Opublikowano

Wbilem 173 lvl jakos nawet przyjemnie bylo wbic taki lvl ale dalsze expienie to jakas pomylka .Lubie serwery gdzie trezba sie wykazac aby wbic lvle ale bez przesady jak mobek ma mnie na 2 skille to nie ma sensu expic .Myslalem ze te bossy 200 lvl bedzie mozna samemu ubic ale widze ze tez nie jest to mozliwe a graczy jak na lekarstwo .Jesli boss na raz zabiera mi 10k hp a ja mam 30k hp dotego nie moge go stunowac a on mnie tak to jak dlamnie to paranoja .Buffkow juz nie bedzie bo starzy gracze plakali ze oni mnieli ciezko a nowi latwo. Dziwne to wszystko a szkoda bo serwer wydawal sie fajny .Moim zdanie powinni zmienic sile ataku,ilosc hp mobkow w tower.

W tower używaj stun'a.... mojej witch biją po 5-6k, lecz mam ~40k hp gdy expie więc nie mam problemów z tym.....

Co do boss'ów..... World Boss ..... nazwa mówi sama za siebie chociaż na ns'ie, witch'u moge ubic bez problemów....

Na dt, pbi i xpb idzie okolo 2,4% za mobka w tower.... oczywiśie na 8th floor(ósme piętro)

Graczy jak na lekarstwo.... jestem w gildii co ma dratan i od 18 do 1-2 rano pełno ludzi (co się dziwić Amerykanie :D)

Buff'y..... wyexpienie postaci do 170 dla buff'ów to nie jest problem.....

Opublikowano

Nie wiem jak ty tam wchodzisz do tawer na spota chyba masz szelme i w niewidce .Gram zaklinaczem i przebiegne pare metrow i smierc .Jak dlamnie to dziwna sprawa zeby nawet na spota nie mozna bylo dobiec .Tyle co mam unikow i nic to nie daje .Chyba ze masz jakis patent zeby tam dotrzec .Duszek ze stunuje i wszystkie buff sie traci mogli chociaz to zmienic .

Opublikowano

Nie wiem jak ty tam wchodzisz do tawer na spota chyba masz szelme i w niewidce .Gram zaklinaczem i przebiegne pare metrow i smierc .Jak dlamnie to dziwna sprawa zeby nawet na spota nie mozna bylo dobiec .Tyle co mam unikow i nic to nie daje .Chyba ze masz jakis patent zeby tam dotrzec .Duszek ze stunuje i wszystkie buff sie traci mogli chociaz to zmienic .

Heh sa programy od tego =)

Jak duszki stun'ują tyo masz jeszcze 2 inne mobki do bicia ^,^

Opublikowano

Serwer fajny ale malo graczy a jak sa to raczej wieczorem graja bo to amerykance przewaznie.

+ to

-bardzo stabilny serwer

-fajan loteria

-swietne bossy (trudne ) fajny drop daja acc kamyki 5lvl monety itd

-po 175 lvl trzeba sie troche nameczyc z expieniem ale dodano nowe osobiste podziemie z nagroda

-po175 lvlu expi sie w tower 8 pietro

-nowy klub na 175 lvlu

-sa kamyki 6 lvl ale nie jest latwo je zrobic bo trzeba miec 3 szt 5 lvl zeby zrobic wlasnie 6 lvl

-bedzie nowa zbroja chyba na 200 lvl

-admin cos robi caly czas zeby gra nie stala w miejscu

-co godzine jak jestes w grze dostajesz potki na atak , obrone i hp+mp 1 z nich

-na stronie gry mozesz glosowac co 4 godziny i dostajesz 50 cashu

mnie sie tu podoba odpoczywam od fantasy LC tam nie ma co robic juz

Opublikowano

-po 175 lvl trzeba sie troche nameczyc z expieniem ale dodano nowe osobiste podziemie z nagroda

Personal dungeon za 100kk za każde wejście na 174 daje Ci ~6-8% na pbi za mobki + misja kolejne 10%, lecz 100kk + mobki przy 23k defa biją po 2,5k ea =)

@edit

Jade lust trum na 8th i po 5% ea więc idzie szybko... godzina i zrobić 40% klubu tower'a o.O

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...