Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z Navicat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam taki mały problem chcę dodać NPC na swój serwer ale nie mogę połączyć się z navicat.

Wyskakuje mi taki błąd 47962215678227787632.pngco mam robić koledze mojemu działa a wszystko tak samo wpisuje proszę o pomoc

Opublikowano

Inni mają mieć końcówkę 100, ale czy Ty.... hmm nie pamiętam już. Wstaw normalną końcówkę i spróbuj.

Opublikowano

A odblokowałeś port 3306 ? w Portmapie ? I czy w maszynie wpisałeś /etc/rc.d/netif restart ? zrób to i napisz czy działą :]

Opublikowano

Może wgl. masz ją wyłączoną spróbuj :

/usr/local/etc/rc.d/mysql-server start

lub

/usr/local/etc/rc.d/mysql-server restart

I sprawdź dokładnie adres ip z jakim się łączysz.

derin.png

Opublikowano

Dales IP z koncowka .100 widze dobrze a port 3306 jest? jesli nie zadziala sprawdz czy w VirtualBox ustawiles Intel Pro/1000 MT desktop.

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

A odblokowałeś port 3306 ? w Portmapie ? I czy w maszynie wpisałeś /etc/rc.d/netif restart ? zrób to i napisz czy działą :]

Nie ma takiego portu zrobiłem go ale nie wiem czy dobrze powiesz jak to mam zrobić ??

Opublikowano

W portmapie klikasz 67185899360660606388.jpg

Wyskoczy ci takie Okienko 21325106263145738286.jpg i tu robisz tak jak ja ci pokazałem

A potem klikacz odpalanie porta i powinno się to pojawić tak jak tu jest pokazane 94783273727636160446.jpg

Opublikowano

Włącz program FileZilla i wejdź w Edytuj -> Ustawienia... i w Limit czasu oczekiwania w sekundach wpisz 0 i kliknij OK.

Serwer : IP Hamachi z końcówką .100

Nazwa Użytkownika : root,

Hasło : twoje haslo

Port : 22,

@Wdl mnie WinSCP lepszy <3

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...